ΑρχικήbusinessΗ Apple θα κατασκευάσει το iPhone 6s Plus στην Ινδία

Η Apple θα κατασκευάσει το iPhone 6s Plus στην Ινδία

Η Apple θα ξεκινήσει την κατασκευή του iPhone 6s Plus στην Ινδία σε μια προσπάθεια να καταστήσει τη συσκευή πιο προσιτή για τους τοπικούς αγοραστές.

Tο iPhone 6s Plus πρόκειται για το δεύτερο smartphone της Apple που παράγεται στην Ινδία, μετά το iPhone SE. Υπεύθυνη της διαδικασίας κατασκευής θα είναι η Wistron Corporation, συνεργάτιδα της Apple, η οποία είχε αναλάβει και τη συναρμολόγηση του iPhone 8 Plus. Σύμφωνα με τις εκθέσεις η Wistron έχει ήδη αρχίσει δοκιμαστική παραγωγή της συσκευής στη μονάδα του Bengaluru, στην Ινδία.

iPhone

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η Apple σχεδιάζει να κατασκευάσει το iPhone 6s Plus τοπικά είναι για να μειώσει την τιμή της συσκευής έως και 7%, σύμφωνα με πληροφορίες. Με αυτόν τον τρόπο, το iPhone 6s Plus θα γίνει πιο ανταγωνιστικό σε σύγκριση με τα μοντέλα της Samsung και του OnePlus, τα οποία επωφελούνται από αυξημένες πωλήσεις στη χώρα.

Από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι η νέα στρατηγική τιμών της Apple θα τεθεί σταδιακά σε ισχύ, καθώς η Wistron δεν έχει την παραγωγική δυνατότητα που απαιτείται για να καλύψει την εκτιμώμενη ποσότητα των νέων συσκευών. Με άλλα λόγια, μέρος των αποθεμάτων στην Ινδική αγορά, θα εξακολουθούν να προέρχονται από την Κίνα, αλλά αργά ή γρήγορα, το iPhοne 6s Plus αναμένεται να επωφεληθεί από σημαντική μείωση των τιμών.

Όπως όλα δείχνουν, η Apple στοιχηματίζει πολλά στην ινδική αγορά και η επέκταση της παρουσίας της στη χώρα αποτελεί μέρος των σχεδίων της για αύξηση του μεριδίου της στην τοπική αγορά.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το iPhοne 6s Plus διατίθεται με τιμές που ξεκινούν από $549 για την έκδοση 32 GB, ενώ η έκδοση των 128GB φτάνει τα $649. Οι τιμές, ωστόσο, αναμένεται να μειωθούν σημαντικά φέτος, όταν η Apple θα εισάγει ένα νέο πιο προσιτό iPhοne του οποίου η τιμολόγηση προβλέπεται να αρχίσει από τα 699 δολάρια.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS