ΑρχικήinetΗ Microsoft αποκαλύπτει γιατί καθυστέρησε το Spring Creators Update

Η Microsoft αποκαλύπτει γιατί καθυστέρησε το Spring Creators Update

UpdateΠαρόλο που δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση, η Microsoft καθυστέρησε το Spring Creators Update των Windows 10, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου. Έγινε γνωστό ότι κάποιο τεχνικό ζήτημα ήταν ο λόγος για τον οποίο αναβλήθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το Insider Build 17133 αναμενόταν να είναι το RTM build για το Windows 10 version 1803, αλλά η εταιρεία κυκλοφόρησε το RS4 Build 17134 για τους Insiders του Fast Ring. Η Microsoft δεν ανέφερε τι δημιούργησε το σφάλμα, ωστόσο έμμεσα παραδέχτηκε ότι προκαλούσε το γνωστό Blue Screen of Death, οπότε αυτός είναι ένας καλός λόγος για να αλλάξει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

“Ανακαλύψαμε ορισμένα ζητήματα αξιοπιστίας που θέλαμε να διορθώσουμε. Σε ορισμένες περιπτώσεις για παράδειγμα, αυτά τα θέματα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε υψηλότερο ποσοστό στην εμφάνιση μπλε οθόνης (Blue Screen of Death, BSoD) σε υπολογιστές”, δήλωσε η Dona Sarkar σε ανακοίνωσή της. Η Microsoft επέλεξε να δημιουργήσει μια εντελώς νέα έκδοση αντί να εντάξει τις διορθώσεις σε μια ενημερωμένη έκδοση μέσω του Windows Update.

Τώρα, το Build 17134 χαρακτηρίζεται ως η τελική έκδοση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πηγές στο The Verge. Μετά την κυκλοφορία του στους Insiders μέσω του Release Preview Ring και του Slow Ring,  αναμένεται και η επίσημη κυκλοφορία του τις επόμενες μέρες – ή ίσως τον επόμενο μήνα – ως Windows 10 version 1803.

Νέο όνομα

Υπήρξαν αρκετές υποδείξεις στο παρελθόν ότι το Windows 10 version 1803 θα ονομαστεί Spring Creators Update. Ωστόσο ένα νέο βίντεο από το WalkingCat, υποδεικνύει ένα εντελώς νέο και κατάλληλο όνομα: το Windows 10 April 2018 Update.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS