ΑρχικήgiveawayΔιαγωνισμός SecNews.gr με δώρο 5 άδειες χρήσης για το IOTransfer 2

Διαγωνισμός SecNews.gr με δώρο 5 άδειες χρήσης για το IOTransfer 2

Έχεις iPhone ή iPad και η μεταφορά αρχείων, η λήψη βίντεο και η διαγραφή αχρείαστων δεδομένων μοιάζει στα μάτια σου με λαβύρινθο? Τότε το IOTransfer 2 είναι αυτό που ψάχνεις. Mπες στην κλήρωση και διεκδίκησε μια από τις πέντε άδειες χρήσης για ανακαλύψεις χωρίς περιορισμούς τα features και τα χαρακτηριστικά του λογισμικού διαχείρισης iPhone/iPad, για διάστημα 6 μηνών. Επέλεξε μέσω του App του διαγωνισμού που ακολουθεί τον τρόπο συμμετοχής σου (Facebook, Twitter ή WP Comment) και λάβε μέρος.


Contest by Rewards Fuel.

Με το ΙΟΤransfer 2 μπορείς να συνδέσεις απευθείας το iPhone στον Windows υπολογιστή σου, για να αποκτήσεις πρόσβαση, να διαχειριστείς ή να μεταφέρεις τα αρχεία σου, με λίγα μόνο κλικ. Μπορείς ακόμη να εξοικονομήσεις χώρο στο storage του τηλεφώνου σου, διαγράφοντας περιττά αρχεία και απελευθερώνοντας χώρο, με το Clean Tool ή ακόμα και να κατεβάσεις τα αγαπημένα σου βίντεο από το Youtube (και άλλες πλατφόρμες) απευθείας στο κινητό σου. Δες αναλυτικά όλες τις δυνατότητες που σου προσφέρει το IOTransfer από εδώ.

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα, 19 Απριλίου και λήγει τα μεσάνυχτα αυτής της Κυριακής 22 προς Δευτέρα 23 Απριλίου. Δήλωσε τώρα συμμετοχή!

IOTransfer 2 Features

Το IOTransfer προσφέρει, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Photo Manager
Μπορείς εύκολα να μεταφέρεις όλες τις φωτογραφίες σου από το iPhone ή το iPad στον υπολογιστή μόνο με ένα κλικ. Η ταχύτητα μεταφοράς είναι ικανοποιητική. Επιπλέον, μπορείς να μετατρέψεις μια HEIC Photo σε JPG με ένα μόνο κλικ.

Music Manager
Είσαι λάτρης της μουσικής; Επομένως, έχεις μια τεράστια μουσική συλλογή κατεβασμένη από το iTunes στο κινητό σου. Με το IOTransfer 2 μπορείς να τη μεταφέρεις πολύ εύκολα, με ένα μόνο κλικ, στον υπολογιστή σου.

Video Manager
Μπορείς να μεταφέρεις ταινίες, βίντεο κ.λπ. από την iOS συσκευή σου στον υπολογιστή πολύ γρήγορα. Αλλά, το Video Manager του IOTransfer 2 δεν μένει μόνο εκεί. Μπορείς να κατεβάσεις οποιοδήποτε βίντεο από εκατοντάδες ιστότοπους συμπεριλαμβανομένων των Youtube, Facebook, Instagram, Vimeo, Twitter κ.λπ. απευθείας στο iPhone / iPad ή στον υπολογιστή σου. Ειδικά, το youtube video downloader είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς μπορεί να κατεβάσει άμεσα και να αποθηκεύσει τα βίντεο στις iOS συσκευές.

iPhone Contact Manager
Μπορείς να διαχειριστείς, να διαγράψεις, να μεταφέρεις τις επαφές του iPhone σου πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία.

iPhone Cleaner
Αυτό το χαρακτηριστικό πιθανότατα να γίνει το αγαπημένο σου εφόσον μπορείς ακολουθώντας λίγα βήματα να σκανάρεις και να διαγράψεις οποιοδήποτε αρχείο δεν χρειάζεσαι.

IOTransfer 2

Με το IOTransfer 2, η ολοκλήρωση των παραπάνω διαδικασιών γίνεται με λίγα μόνο κλικ, μέσα από ένα άκρως user-friendly interface, οπότε καμία ενέργεια δεν πρόκειται να σου φανεί περίπλοκη.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS