ΑρχικήinetMoto G6: Η Motorola ανακοίνωσε τη νέα σειρά smartphones

Moto G6: Η Motorola ανακοίνωσε τη νέα σειρά smartphones

Η Motorola ανακοίνωσε τρία νέα mid-end και low-end τηλέφωνα της σειράς G6. Η συγκεκριμένη σειρά (G) είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε περιοχές όπως η Βόρεια Αμερική λόγω της σωστής διαφήμισης που έγινε προς το ευρύ κοινό. H G6 υπόσχεται να συνεχίσει την ανοδική πορεία της συγκεκριμένης κατηγορίας αφού φέρνει στην αγορά μερικά από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά των σημερινών κορυφαίων smartphones, όπως οθόνες 18:9 και λειτουργίες διπλής κάμερας.

H νέα σειρά G6 έρχεται σε τρεις παραλλαγές: Την Standard version, την Plus version – με καλύτερα χαρακτηριστικά η οποία όμως θα είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένες αγορές – και την Play version η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα τελείως διαφορετικό μοντέλο τηλεφώνου με προδιαγραφές low-end συσκευής.

Οι νέες συσκευές της Motorola θα τροφοδοτούνται από έναν Snapdragon 630 που χρησιμοποιεί 8x Cortex A53 έως και 2.2GHz και θα έχει 3 ή 4GB RAM, η απλή έκδοση, και 4 ή 6GB η Plus.

Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό για τα τηλέφωνα αυτά βέβαια είναι οι οθόνες 18:9, με ανάλυση 2160x1080p και μέγεθος 5.7 ” και 5.9″ αντίστοιχα.

Η μπαταριά τους θα έχει χωρητικότητα έως 3200 mah με εξαίρεση την Play έκδοση που θα έχει 4000 mah (άρα πιο παχύ και βαρύ).

Το σύστημα διπλής κάμερας έρχεται με τους φακούς F/1.7 και F/1.8 με την πίσω κάμερα να είναι στα 12 megapixel και την μπροστά στα 5 megapixel.

G6

H Standard έκδοση θα κυκλοφορήσει σε όλες τις δυτικές αγορές, ενώ η Plus έκδοση θα παραμείνει αποκλειστική για τις ευρωπαϊκές, ασιατικές και άλλες μεμονωμένες αγορές. Οι τιμές τους θα ανέρχονται στα 249 δολάρια για το Motorola G6, 299 ευρώ για το Motorola G6 Plus (συμπεριλαμβανομένων των φόρων) και 199 δολάρια για το Motorola G6 Play.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS