ΑρχικήinetΕπίσημη παρουσίαση του Apple iPhone SE 2 τον Μάιο

Επίσημη παρουσίαση του Apple iPhone SE 2 τον Μάιο

H Apple αναμένεται να παρουσιάσει το δεύτερο iPhone SE τον επόμενο μήνα.

Πρόκειται για ένα iPhone 4-ιντσών νέας γενιάς εμπλουτισμένο με χαρακτηριστικά που θα το κάνουν αντάξιο των high-end μοντέλων της Apple.

Αρχικά, η Apple σκοπεύει να αναβαθμίσει τoν επεξεργαστή από τον A9 στον A10. Να υπενθυμίσουμε ότι το αρχικό iPhone SE έρχεται με ένα τσιπ A9 που χρησιμοποιείται επίσης στα iPhone 6s και 6s Plus, οπότε με τη δεύτερη γενιά, η Apple θέλει να ευθυγραμμίσει το iPhone SE με το iPhone 7, το οποίο χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή A10.iPhone SE

Μια αναμενόμενη αλλαγή είναι η αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών. Το νέο iPhοne SE είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει χωρίς την παραδοσιακή υποδοχή ήχου, η οποία λείπει και από τα iPhone τελευταίας γενιάς. Η υποδοχή ακουστικών σταμάτησε με την κυκλοφορία του iPhone 7.

Επιπλέον, το iPhοne SE 2 θα μπορούσε να προσφέρει ασύρματη φόρτιση. Η προσθήκη αυτή είναι αμφιλεγόμενη καθώς η ασύρματη φόρτιση θα απαιτούσε το iPhοne SE 2 να χρησιμοποιήσει γυάλινη κατασκευή ενώ προηγούμενες πηγές θέλουν η Apple να χρησιμοποιεί κατασκευή αλουμινίου.

Βέβαια, δεδομένου ότι το iPhone SE 2 είναι πιθανό να υιοθετήσει τον επεξεργαστή του iPhone 7, είναι επίσης δυνατή η χρήση των ίδιων υλικών σώματος οπότε μια γυάλινη κατασκευή δεν είναι καθόλου απίθανη.

Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν διαθέτουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση της Apple σχετικά με τα χαρακτηριστικά της νέα συσκευής, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την παρουσίαση του νέου iPhone SE 2 τον Μάιο του 2018 για να μας λυθεί κάθε απορία.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS