ΑρχικήinetApple: Στις νέες διαφημίσεις των iPhone κοροϊδεύει τα Android

Apple: Στις νέες διαφημίσεις των iPhone κοροϊδεύει τα Android

Η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα νέες διαφημίσεις για το iPhone μέσω των οποίων προσπαθεί να πείσει τους Android χρήστες να στραφούν προς το δικό της λειτουργικό σύστημα.

Πλέον οι διαφημίσεις της Apple ακολουθούν μια συγκεκριμένη τακτική η οποία στόχο έχει να επισημάνει τη διαφορά μεταξύ του App Store και του Google Play Store.

Στη πιο πρόσφατη διαφήμιση, η Apple υπογραμμίζει την εξελιγμένη ικανότητα λήψης φωτογραφιών του iPhone συγκριτικά με τα υπόλοιπα smartphones της αγοράς. Αν και δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα Android, νομίζω πως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε για ποιον χτυπάει η καμπάνα. Apple

Και ενώ για πολλούς από εμάς αυτές οι διαφημίσεις φαίνονται αστείες, ουσιαστικά πρόκειται για μια απελπισμένη προσπάθεια της Apple να φέρει όσο περισσότερους χρήστες γίνεται στα iOS. Πληροφοριακά, το Android θεωρείται μέχρι στιγμής η κορυφαία κινητή πλατφόρμα και απ’ όσο δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία δεν πρόκειται να κατέβουν σύντομα από την κορυφή.

Συγκεκριμένα, τα Android είναι η νούμερο ένα επιλογή στη Κίνα με 71,2%. Το ίδιο σκηνικό συναντάμε και στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τα Android να φτάνουν το 55,3% ενώ τα iOS το 43,9%.

Οι αριθμοί αυτοί είναι αρκετά αποθαρρυντικοί για την Apple που αυτό το τρίμηνο είχε την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου iPhone X το οποίο εισήγαγε την OLED οθόνη και την αναγνώριση προσώπου Face ID.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι οι πωλήσεις του iPhone x είναι πολύ χαμηλότερες από τις προσδοκίες της εταιρείας με αποτέλεσμα να οργιάζουν οι φήμες περί απόσυρσης του επετειακού μοντέλου. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Apple σκοπεύει να επικεντρωθεί στην νέα γενιά iPhone που έρχεται μέσα στο 2018 κάνοντας στην άκρη το iPhone X. Η εταιρεία από πλευράς της δεν έχει επιβεβαιώσει καμία φήμη οπότε τίποτα δεν είναι δεδομένο.

https://www.youtube.com/watch?v=rsY3zMer7V4

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS