ΑρχικήinetΤο YouTube αφαιρεί 8 εκατομμύρια βίντεο μέσα σε τρεις μήνες

Το YouTube αφαιρεί 8 εκατομμύρια βίντεο μέσα σε τρεις μήνες

 

YoutubeΤο YouTube έχει επικριθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν αφαιρεί αρκετά γρήγορα βίντεο τα οποία θεωρούνται ακατάλληλα από την πλατφόρμα του. Αυτό είναι κάτι που η εταιρεία προσπαθεί να διορθώσει.

Η εταιρεία αποκάλυψε τώρα ότι κατάργησε 8 εκατομμύρια βίντεο από το site της το τελευταίο τρίμηνο του 2017. Αυτά τα βίντεο αφαιρέθηκαν από τον Οκτώβριο έως και το Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Το YouTube ανακοίνωσε επίσης ότι 6,7 εκατομμύρια από αυτά τα βίντεο επισημάνθηκαν ως ακατάλληλα από μηχανήματα και όχι από ανθρώπους. Από αυτά τα 6,7 εκατομμύρια βίντεο, η εταιρεία κατάφερε να αφαιρέσει το 76% προτού καν προβληθούν.

«Πραγματοποιούμε ένα σημαντικό πρώτο βήμα, με την έκδοση μιας τριμηνιαίας έκθεσης σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζουμε τα Community Guidelines μας. Αυτή η τακτική ενημέρωση θα μας βοηθήσει να δείξουμε την πρόοδο που σημειώνουμε στην κατάργηση ακατάλληλου περιεχομένου από την πλατφόρμα μας. Μέχρι το τέλος του έτους σχεδιάζουμε να βελτιώσουμε τα συστήματα αναφοράς μας και να προσθέσουμε επιπλέον στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων σχετικά με τα σχόλια, την ταχύτητα αφαίρεσης και τους λόγους αφαίρεσης ενός βίντεο.»

Φαίνεται πως είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν το Youtube μπορεί να αυξήσει το ποσό των βίντεο που καταργούνται το επόμενο τρίμηνο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS