ΑρχικήinetΗ Apple ετοιμάζει πιο οικονομικά iPhone με τη βοήθεια της Samsung

Η Apple ετοιμάζει πιο οικονομικά iPhone με τη βοήθεια της Samsung

Σύμφωνα με φήμες, η Apple διαπραγματεύεται με τη Samsung για την παροχή φθηνότερων OLED οθονών στα νέα iPhone μοντέλα, καθώς η εταιρεία ψάχνει τρόπους να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται τις υψηλές τιμές τους.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, οι πωλήσεις του iPhone X είναι πολύ χαμηλότερες από τις προσδοκίες της Apple και μια από τις βασικότερες αιτίες είναι η αρκετά υψηλή τιμή. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το απλό μοντέλο με 64GB κοστίζει 999 δολάρια ενώ το αναβαθμισμένο μοντέλο με 256GB, 1.149 δολάρια.

Έτσι, η Apple πήρε μάλλον την απόφαση να μειώσει τη τιμή των επερχόμενων iPhone μοντέλων χρησιμοποιώντας πιο φθηνές OLED οθόνες από την Samsung.

Apple

Αρκετά διαδεδομένη είναι και η άποψη ότι η Apple επιδιώκει να υπογράψει μια συνεργασία με την LG προκειμένου να δημιουργήσει ανταγωνισμό στην επιχείρηση OLED του iPhone για να πετύχει χαμηλότερες τιμές. Για να είμαστε ειλικρινείς όμως αυτό το σχέδιο πολύ πιθανό να αποτύχει καθώς η LG δεν έχει ακόμη την παραγωγική ικανότητα που θέλει η Cupertino.

Επομένως, η Samsung θα παραμείνει ο κύριος προμηθευτής OLED οθονών για τα iPhone.

To πρόγραμμα της Apple ορίζει 100 εκατομμύρια OLED οθόνες, από τις οποίες οι 25 εκατομμύρια αναμένεται να χρησιμοποιηθούν από τα iPhone X μοντέλα.

Πληροφοριακά, η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει άμεσα το διάδοχο του iPhone X με οθόνη 5,8 ιντσών καθώς και μια Plus έκδοση του. Ένα τρίτο iPhone με LCD οθόνη πολύ πιθανό να κάνει επίσης το ντεμπούτο του αυτή τη χρονιά.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS