ΑρχικήinetΤίτλοι τέλους για τα AirPort Router της Apple

Τίτλοι τέλους για τα AirPort Router της Apple

Η Apple επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι εγκαταλείπει τα AirPort router, συμβουλεύοντας τους καταναλωτές της να στραφούν σε hardware τρίτων κατασκευαστών, ορισμένα από τα οποία είναι διαθέσιμα και στα καταστήματά της.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το AirPοrt θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο στο Apple Store και σε συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

«Διακόπτουμε τα προϊόντα Apple AirPοrt. Θα είναι διαθέσιμα μέσω της Apple.com, των καταστημάτων λιανικής της Apple και των εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της Apple, μέχρι να εξαντληθούν όλες οι προμήθειες.»

Όσοι λοιπόν σκοπεύατε να αγοράσετε ένα AirPort Express ή AirPort Extreme ή AirPort Time Capsule, καλό θα ήταν να βιαστείτε.AirPort

Τα δυσάρεστα; Λογικά, θα περιμένατε ότι εφόσον το προϊόν κάνει τον κύκλο του θα προσφέρεται με σημαντική έκπτωση. Και όμως, η Apple δεν θα κάνει καμία μείωση στη τιμή των συγκεκριμένων συσκευών. Επομένως, το AirPort Express μπορεί να είναι δικός σα για 99 δολάρια, ενώ η ακριβότερη έκδοση Extreme εξακολουθεί να διατίθεται στα 199 δολάρια. Το AirPοrt Time Capsule κοστίζει 299 δολάρια με 2TB χώρο αποθήκευσης και 399 δολάρια για την έκδοση 3TB.

Πληροφοριακά, η Apple κυκλοφόρησε το AirPort router το 1999 ενώ η τελευταία αναβάθμιση του προϊόντος πραγματοποιήθηκε το 2011.

Ο κολοσσός δεν έχει αναφερθεί στο ενδεχόμενο δημιουργίας νέων routers, αλλά έμμεσα υπαινίσσεται ότι η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί μόνο αν έχει σημαντικό όφελος για την εταιρεία.

Στο μεταξύ, η Apple προσφέρει εναλλακτικές επιλογές για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα router από το Apple Store. Μια αξιόλογη επιλογή είναι το router της Linksys Velop.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS