ΑρχικήinetΣτις 30 Απριλίου ορίστηκε η κυκλοφορία του Windows 10 April 2018 Update

Στις 30 Απριλίου ορίστηκε η κυκλοφορία του Windows 10 April 2018 Update

WindowsΜετά από αναμονή αρκετών ημερών, η Microsft πρόκειται τελικά να κυκλοφορήσει τη νέα ενημέρωση των Windows 10 για τους χρήστες της στις 30 Απριλίου. Η εταιρεία καθυστέρησε την ενημέρωση εξαιτίας κάποιου σφάλματος BSOD που εμφανίστηκε την τελευταία στιγμή.

Ένα από τα θετικά της υπόθεσης είναι ότι η ενημέρωση έχει τώρα μια πιο κατάλληλη επίσημη ονομασία: Windows 10 April 2018 Update. Πολλοί άνθρωποι το θεωρούν πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα ονόματα, Fall Creators και Spring Creators, διότι τώρα είναι ευκολότερο να γνωρίζουμε τον μήνα και τη χρονιά της ενημέρωσης.

Όπως γνωρίζετε ήδη, το Timeline είναι το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό που η Microsoft έχει προσθέσει στη νέα ενημέρωσή της, αλλά και γενικότερα στα Windows. Πρόκειται για μια προσπάθεια απλοποίησης της εμπειρίας των χρηστών στις διάφορες συσκευές τους, επιτρέποντάς τους να συνεχίσουν τις εργασίες τους σε διαφορετικές συσκευές. Και δεν θα περιορίζεται μόνο στο λειτουργικό σύστημα Windows, καθώς η Microsoft άρχισε πρόσφατα να δοκιμάζει τη λειτουργία Timeline και σε συσκευές Android και iOS μέσω του Edge Browser.

Η νέα ενημερωμένη έκδοση φέρνει επίσης βελτιωμένη φωνητική λειτουργία στα Windows 10. Οι χρήστες μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν τη φωνητική λειτουργία οπουδήποτε για να σημειώσουν κάτι ή να γράψουν ένα άρθρο.

Η Microsoft έχει επίσης εξουσιοδοτήσει την ψηφιακή βοηθό Cortana, να αναλαμβάνει τον έλεγχο των smart homes των χρηστών απευθείας από ένα Windows 10 PC που εκτελεί το April Update. Μπορεί να ελέγχει πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Nest, ecobee, Honeywell, κλπ.

Επιπλέον, το πρόγραμμα περιήγησης Edge αποκτά μια σειρά από νέες λειτουργίες, όπως ένα κουμπί mute. Το printer interface έχει τώρα μια επιλογή που αφαιρεί περιττά στοιχεία πριν εκτυπώσετε ιστοσελίδες. Το Edge έρχεται με ενσωματωμένα grammar tools, που μπορούν να διαχωρίσουν ένα άρθρο σε συλλαβές, ενώ μπορούν και να κωδικοποιήσουν χρωματικά διαφορετικά μέρη του λόγου όπως ουσιαστικά, ρήματα και επίθετα.

Αν λοιπόν ανυπομονείτε για την ενημέρωση του Windows 10 April 2018, ετοιμαστείτε να την έχετε στον υπολογιστή σας από τη Δευτέρα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS