ΑρχικήUpdatesSkype: Γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον. Ποιες οι νέες δυνατότητες του;

Skype: Γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον. Ποιες οι νέες δυνατότητες του;

H Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Skype για Android η οποία συνοδεύεται από βελτιώσεις που επεκτείνουν τις δυνατότητες πραγματοποίησης κλήσεων στο λειτουργικό σύστημα.

Συγκεκριμένα, με τη νέα ενημέρωση, το Skype μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε κλήση στα Android καθώς η Microsoft επιθυμεί να μετατρέψει την εφαρμογή σε μια όσο το δυνατόν πιο βολική λύση επικοινωνίας με τις επαφές σας.

Τα πράγματα γίνονται όντως πιο εύκολα για τον χρήστη καθώς μπορεί να πραγματοποιεί κλήσεις μέσω Skype κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε αριθμό τηλεφώνου συναντά στο πρόγραμμα περιήγησης ή σε κάποια εφαρμογή.Skype

Επιπλέον, η νέα ενημέρωση εισάγει βελτιώσεις σταθερότητας και αξιοπιστίας.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Microsoft έχει πραγματοποιήσει σημαντικές βελτιώσεις στο Skype μετατρέποντας το από μια VoIP λύση σε μια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων που μπορεί να ανταγωνιστεί το WhatsApp, το Telegram και άλλους.

Για να είμαστε ειλικρινείς, αν και το Skype απέχει πολύ από το να γίνει η νούμερο ένα εφαρμογή ανταλλαγής μνημάτων σε κινητές συσκευές, εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές των χρηστών. Χαρακτηριστικά, η Android έκδοση σημειώνει πάνω από 1 δισεκατομμύριο λήψεις στο Google Play Store.

Το ανησυχητικό για τη Microsoft, ωστόσο, είναι ότι οι χρήστες δεν φαίνεται να έχουν ενθουσιαστεί ιδιαίτερα με την μετάβαση του Skype σε μια πλατφόρμα ανταλλαγής μνημάτων.

«Κάποτε το Skype ήταν καταπληκτικό. Διευκόλυνε τις online κλήσεις και βίντεοκλήσεις. Στη συνέχεια, προσπάθησε να γίνει κοινωνικό μέσο. Προσέθεσε άχρηστα πράγματα (highlights, chatbots) και έκρυψε μερικές πραγματικά χρήσιμες λειτουργίες», αναφέρει μια από τις εκατοντάδες κριτικές στο Google Play store.

Όσοι δοκιμάσετε την νέα έκδοση, τι γνώμη έχετε για τις νέες δυνατότητες;

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS