ΑρχικήsecurityΚυβερνοεπίθεση Τούρκων στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Κυβερνοεπίθεση Τούρκων στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Μια ακόμη προκλητική κίνηση από τους… γείτονες, αυτή την φορά εναντίον του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Η εικόνα που φαινόταν για λίγα δευτερόλεπτα και οι Τούρκοι χάκερς.

Νέο περιστατικό έντασης στα ελληνοτουρκικά, με «μέσο» αυτή την φορά την ενημέρωση. Όπως διαβάζουμε στο Newsit.gr, ένα άκρως προκλητικό μήνυμα κατά της Ελλάδας εμφανίστηκε για κάποια λεπτά στην κεντρική σελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, αργά το βράδυ της Δευτέρας, 30.04.2018 και όλα δείχνουν πως Τούρκοι χάκερς βρίσκονται πίσω από την πρόκληση.

Μπαίνοντας κανείς στην αρχική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ έβλεπε το εξής μήνυμα από τους χάκερς

Κυβερνοεπίθεση Τούρκων στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Γραμμένο στα τουρκικά και στα αγγλικά, έκανε σαφή αναφορά στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα και δεν έχουν εκδοθεί στην Τουρκία. Κάτι που ο Ερντογάν ζητά επισταμένως σε κάθε αφορμή. Κι αυτό διότι τους κατηγορεί ως πραξικοπηματίες.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει αναφορά και στον Γκιουλέν, τον αυτοεξόριστο -στις ΗΠΑ- ιεροκήρυκα, τον οποίο ο «σουλτάνος» θεωρεί ενορχηστρωτή της απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου του 2016, στην Τουρκία.

Το απειλητικό μήνυμα καλούσε την Ελλάδα «να μην ξεχνάει το παρελθόν της και να μην υποθάλπει τρομοκράτες«.

«Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε» έλεγε το μήνυμα, πίσω από το οποίο -εύλογα φαντάζεται κανείς- βρίσκονται Τούρκοι χάκερς στην αρχική σελίδα του ΑΠΕ.

Μετά από λίγο, το μήνυμα δεν εμφανίζονταν στην πρώτη σελίδα του ΑΠΕ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS