ΑρχικήsecurityΠώς να απαλλαγείτε απο το ενοχλητικό bug στα Windows 10 April 2018...

Πώς να απαλλαγείτε απο το ενοχλητικό bug στα Windows 10 April 2018 Update;

Τις τελευταίες μέρες επικρατεί μια αναταραχή μεταξύ -σχεδόν- όλων των Windows χρηστών  που έχουν λάβει το Windows 10 April 2018 Update. Η αιτία; Το σφάλμα που εντοπίστηκε στη νέα ενημέρωση το οποίο οδηγεί σε BSOD. Εφαρμογές όπως ο Google Chrome παγώνουν την οθόνη και οδηγούν σε κρασάρισμα του συστήματος.


Ο αριθμός των χρηστών που αναφέρει ότι αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα πολλαπλασιάζεται με γρήγορους ρυθμούς. “Τα πάντα παγώνουν. Κανένα πλήκτρο δεν λειτουργεί, ούτε καν το “ctrl+alt+delete”. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επανεκκινήσουμε την συσκευή”, αναφέρει ένα από τα εκατοντάδες σχόλια στο διαδίκτυο.

Η Microsoft, από πλευράς της, έχει ήδη αναγνωρίσει το πρόβλημα και δεσμεύεται να κυκλοφορήσει το κατάλληλο fix όσο πιο σύντομα γίνεται. Εκτιμάται οτι θα έχουμε την λύση στις 8 Μαΐου.

Στο μεταξύ συμβουλεύει τους χρήστες της να είναι αρκετά προσεκτικοί με τις εργασίες που πραγματοποιούν στα συστήματα τους και να φροντίζουν να σώζουν άμεσα κάθε έγγραφο τους για να μην χαθεί μετά το αναπάντεχο κρασάρισμα.

Τι μπορείτε να κάνετε μέχρι να βρεθεί μια λύση;
Αρχικά, εξοπλιστείτε με υπομονή. Σε δεύτερο χρόνο, η εταιρεία προτείνει μερικούς τρόπους που θα σας απαλλάξουν προσωρινά από το εκνευριστικό bug. Δοκιμάστε να κρατήσετε πατημένα ταυτόχρονα τα πλήκτρα ήχου (volume up και volume down) τρεις φορές μέσα σε διάστημα δύο λεπτών. Επίσης, μπορείτε-σε περίπτωση που διαθέτετε ένα laptop- να κλείστε το καπάκι του υπολογιστή και να το ξανανοίξετε για να γίνει αυτόματη ανανέωση της οθόνης. Άλλη μια εναλλακτική είναι να πληκτρολογήσετε την ακόλουθη εντολή: windows key+ ctrl+shift+B.

Είναι λογικό να νιώθετε ενοχλημένοι από το σφάλμα στο Windows 10 April 2018 Update αλλά θέλουμε να ελπίζουμε ότι η Microsoft θα κυκλοφορήσει το απαιτούμενο fix άμεσα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS