ΑρχικήHow ToΔείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο Gmail Smart Compose

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο Gmail Smart Compose

Gmail

Η Google παρουσίασε τη νέα λειτουργία Smart Compose του Gmail στην ετήσια διάσκεψη προγραμματιστών της αυτήν την εβδομάδα και μπορείτε τώρα να τη δοκιμάσετε ως “experimental feature” σε desktop. Το Smart Compose εισάγει την ιδέα του Smart Reply, προβλέποντας τι θα γράψετε στη συνέχεια, όταν πληκτρολογείτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Smart Compose, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το νέο Gmail και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Settings tab στην επάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο πλαίσιο δίπλα στην επιλογή “enable experimental access” και στη συνέχεια αποθηκεύστε τις αλλαγές. Αφού ενεργοποιηθεί, θα πρέπει να εμφανιστεί μια ερώτηση την επόμενη φορά που θα ξεκινήσετε τη σύνταξη ενός νέου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ενημερώνει για το Smart Compose και θα σας ζητά να πατάτε το tab key κάθε φορά που βλέπετε μια προτεινόμενη λέξη που θέλετε να αποδεχθείτε.

Καθώς πληκτρολογείτε, το προτεινόμενο κείμενο για να συμπληρώσετε τις προτάσεις σας θα εμφανιστεί στο φόντο του μηνύματός σας, σε έναν πιο ανοιχτόχρωμο τόνο. Στην πραγματικότητα η χρήση του Smart Compose ίσως να μην αποδειχτεί ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς αυτό που κάνει στην ουσία είναι να συμπληρώνει μόνο μια λέξη στο τέλος μιας φράσης. Είναι πολύ πιθανό ωστόσο ότι όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το Smart Compose, τόσο καλύτερα θα αναγνωρίζει τον τρόπο γραφής σας και θα κατανοεί σε μεγαλύτερο βαθμό το περιεχόμενο του κειμένου σας.

Το Smart Compose είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στα Αγγλικά. Η Google επίσης εξηγεί ότι η λειτουργία αυτή δεν έχει σχεδιαστεί για να παρέχει απαντήσεις και ίσως να μην προβλέπει πάντοτε τις σωστές λέξεις.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS