ΑρχικήinetΗ Google θα βελτιώσει τα gestures τύπου iPhone X στο Android P

Η Google θα βελτιώσει τα gestures τύπου iPhone X στο Android P

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών I / O 2018, η Google ανακοίνωσε το δεύτερο developer preview του Android P. Η εταιρεία παρουσίασε μια μεγάλη λίστα με νέα χαρακτηριστικά, που έρχονται στο πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές στον κόσμο. Ενώ πολλά από τα χαρακτηριστικά αυτά τροφοδοτούνται από AI, ένα από αυτά είναι προφανές ότι αντιγράφηκε από το iPhone X. Και αυτό δεν είναι άλλο από τα gestures.

Σε προηγούμενο άρθρο μας, έχουμε ήδη περιγράψει τον τρόπο χρήσης αυτής της λειτουργίας. Το σύστημα χρησιμοποιεί ένα κουμπί στην bottom screen για να σας επιτρέψει να περιηγηθείτε στο λειτουργικό σύστημα. Ωστόσο πολλοί είναι οι χρήστες, οι οποίοι έχουν χαρακτηρίσει αυτή τη λειτουργία ως ανοργάνωτη και όχι τόσο προσεγμένη.

Ως απάντηση σε αυτές τις αναφορές, ο Dave Burke του Android team, δήλωσε ότι το σύστημα πλοήγησης του Android P θα λάβει ορισμένες “αναβαθμίσεις” σε ότι αφορά την χρηστικότητά του, στις μελλοντικές προεπισκοπήσεις.

Σύμφωνα με το Android Central (Via XDA-Developers), ο Burke χρησιμοποιεί ήδη μια νεότερη έκδοση του Android P με ένα βελτιωμένο gesture system. Ωστόσο εκτός από αυτό, δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS