ΑρχικήinetLenovo: Ετοιμάζει έναν κλώνο του iPhone X, χωρίς εγκοπή!

Lenovo: Ετοιμάζει έναν κλώνο του iPhone X, χωρίς εγκοπή!

Αν θέλετε ένα smartphone σαν το iPhone X της Apple αλλά είστε περισσότερο ένας Android τύπος τότε θα χρειαστεί αν περιμένετε λίγο διάστημα μέχρι την κυκλοφορία του Z5 της Lenovo.

Σύμφωνα με μια διαρροή στο Twitter, η Lenovo εργάζεται πάνω στη κατασκευή ενός νέου smartphone το οποίο θα μοιάζει αρκετά με τo iPhone X. Η μόνη διαφορά του –σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη- είναι ότι θα διαθέτει μια οθόνη edge-to-edge, επομένως αποχαιρετάμε την ενοχλητική, για πολλούς από εσάς, εγκοπή.

Το νέο Lenovo Z5 διαθέτει εκπληκτική σχεδίαση με μια edge-to-edge οθόνη και ένα απίστευτα λεπτό πλαίσιο. Με άλλα λόγια, η Lenovo θα μπορούσε να είναι η πρώτη κατασκευαστική εταιρεία που θα δημιουργήσει ένα smartphone χωρίς εγκοπή.

Υποστηρίζεται ότι το νέο Z5 διαθέτει τέσσερις τεχνολογικές καινοτομίες που επιτρέπουν την εφαρμογή μια οθόνης που καλύπτει το 95% την μπροστινής όψης.Lenovo

Αν και θεωρείται ότι νέο smartphone της Lenovo δεν θα αργήσει πολύ μέχρι να κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά, η εταιρεία δεν έχει δώσει καμία λεπτομέρεια σχετικά με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά ούτε και για τις τεχνικές προδιαγραφές του.

Βέβαια, σε πολλούς από εσάς θα δημιουργούνται μερικές εύλογες απορίες σχετικά με την edge-to-edge οθόνη. Για παράδειγμα, που θα τοποθετηθεί η μπροστινή κάμερα ή το ηχείο; Θα διαθέτει σύστημα σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων ή όχι;

Πάντως, αν τελικά η Lenovo καταφέρει να δημιουργήσει ένα Android smartphone που θα περιλαμβάνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μεγάλοι κολοσσοί όπως η Appe και η Samsung απέτυχαν να ενσωματώσουν, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση τους και ποια η επόμενη κίνηση τους.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS