ΑρχικήinetΤο Galaxy S9 ξεπερνά σε ταχύτητες το iPhone X

Το Galaxy S9 ξεπερνά σε ταχύτητες το iPhone X

Τα Samsung Galaxy S9 και S9+ είναι από τα γρηγορότερα smartphones της αγοράς σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήγαγε εταιρεία, η οποία πραγματοποιεί δοκιμές σε ταχύτητες δεδομένων των κινητών συσκευών.

Ο λόγος για την Ookla η οποία χρησιμοποίησε την εφαρμογή Speedtest για να συλλέξει πληροφορίες από το Galaxy S9 και το iPhone X με σκοπό να προσδιορίσει ποια συσκευή είναι ταχύτερη. Με διαφορά, το μοντέλο της Samsung προσφέρει σημαντικά υψηλότερες ταχύτητες λήψης.

Συγκεκριμένα, το Galaxy S9 ξεπέρασε το iPhone X με διαφορά 37%.

Οι αριθμοί αυτοί μας αποδεικνύουν ότι η Samsung έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση της ταχύτητας  LTE. Οι πιο πρόσφατες ναυαρχίδες της έρχονται με CAT 18 LTE modem το οποίο μπορεί να πιάσει έως και  1.2 Gbps.

Όπως ήταν λογικό, η Samsung άρπαξε την ευκαιρία για να επαινέσει όσο περισσότερο μπορούσε τις συσκευές της, δεδομένου κιόλας ότι οι πωλήσεις τους δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της.

Στη Samsung, συνεχώς καινοτομούμε και αναπτύσσουμε προϊόντα που θέτουν το νέο πρότυπο για τη βιομηχανία. Οι ιδιοκτήτες των Galaxy δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το κατά πόσο αποκτούν την καλύτερη δυνατή εμπειρία από το τηλέφωνό τους” , δήλωσε μεταξύ άλλων ο Justin Denison, Αντιπρόεδρος τμήματος Marketing και Προϊόντων της Samsung.

Χωρίς να υποβιβάζουμε όλες τις υπόλοιπες συσκευές διαφορετικών κατασκευαστών, η σειρά Galaxy S9 είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες που κυκλοφορεί στην αγορά. Η Samsung αναμένεται να συνεχίσει τις βελτιώσεις πάνω στις συσκευές της και τα πρώτα αποτελέσματα θα τα λάβουμε το καλοκαίρι που σκοπεύει να κυκλοφορήσει την νέα σειρά Galaxy Note.

Galaxy S9

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS