ΑρχικήinetΤο Google Wifi εντοπίζει ποιες από τις συσκευές σας έχουν κακή σύνδεση

Το Google Wifi εντοπίζει ποιες από τις συσκευές σας έχουν κακή σύνδεση

WifiΗ Google θα προσθέσει σύντομα μια νέα λειτουργία στο Google Wifi, που θα σας επιτρέψει να ελέγξετε τη ποιότητα σύνδεσης κάθε έξυπνης συσκευής στο δίκτυό σας.

Τις επόμενες εβδομάδες, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Google Wifi για να ελέγξετε τη σύνδεση οποιασδήποτε συσκευής που είναι συνδεδεμένη στο δίκτυό σας, είτε πρόκειται για το Amazon Echo, είτε για μια smart TV, είτε για οποιαδήποτε άλλη συσκευή IoT.

Το δίκτυο Wifi της Google σας επιτρέπει ήδη να μετράτε την ταχύτητα και την ποιότητα της σύνδεσης στο διαδίκτυο. Η νέα λειτουργία ωστόσο, θα σας επιτρέψει ουσιαστικά να εκτελέσετε ξεχωριστά ένα τεστ ταχύτητας σε κάθε έξυπνη συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο δίκτυό σας.

Μόλις μάθετε ποιες συσκευές δεν έχουν τόσο καλή σύνδεση, μπορείτε να τις μετακινήσετε σε ένα σημείο πιο κοντά στο router σας για να εξασφαλίσετε καλύτερη ταχύτητα ή να μετακινήσετε το router σας πιο κοντά σε αυτές.

Κι ενώ αυτή η κίνηση μπορεί να φαίνεται σαν μια απλή ενημέρωση, στο μέλλον θα είναι πραγματικά πολύ σημαντική, καθώς οι έξυπνες οικιακές τεχνολογίες γίνονται όλο και περισσότερο διαδεδομένες. Η Google ισχυρίζεται ότι υπάρχει ένας μέσος όρος 18 συσκευών που μπορεί να υποστηρίξει κάθε δίκτυο Google Wifi – και είναι σίγουρα δύσκολο να παρακολουθείτε και να ελέγχετε όλες αυτές τις συσκευές.

Αυτή η λειτουργία θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το έξυπνο σπίτι σας με τρόπο που να εγγυάται καλή συνδεσιμότητα και υψηλές ταχύτητες για κάθε συσκευή. Επίσης, μπορείτε να διορθώσετε άμεσα προβλήματα συνδεσιμότητας και να βρίσκετε ευκολότερα ποιες είναι οι κατάλληλες θέσεις για να τοποθετήσετε τις συσκευές σας, μέσα στο σπίτι.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS