ΑρχικήinetΗ Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει φθηνότερα 2 in 1 tablet

Η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει φθηνότερα 2 in 1 tablet

tabletΌταν αναφερόμαστε στα tablets “δύο σε ένα”, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η σειρά iPad της Apple είναι ο αναμφισβήτητος νικητής. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο αιώνιος αντίπαλος της εταιρείας, η Microsoft, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα δικό της 2 in 1 tablet χαμηλού κόστους, για να την ανταγωνιστεί.

Σύμφωνα με μια αναφορά από το Bloomberg, οι προσπάθειες της Microsoft θα μπορούσαν να υλοποιηθούν το δεύτερο εξάμηνο του 2018. Η επερχόμενη συσκευή θα έχει οθόνη 10 ιντσών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μέγεθος της οθόνης είναι το ίδιο με αυτό του κανονικού iPad, αλλά μικρότερο από το μέγεθος του iPad Pro 12 ιντσών.

Υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που θα έρθουν, σε συνδυασμό με τη χαμηλότερη τιμή. Η συσκευή των $400, θα έχει μικρότερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από το iPad Pro, πιθανόν μέχρι και 4 ώρες. Μια μικρότερη μπαταρία θα βοηθήσει επίσης τη συσκευή να καταλαμβάνει μικρότερο χώρο, κατά 20% περίπου και θα έχει μικρότερο βάρος σε σύγκριση με το iPad Pro.

Όσον αφορά το χώρο αποθήκευσης, η Redmond θα προσφέρει δύο επιλογές μία 64GB και μία 128GB. Η Intel θα φροντίσει για τους επεξεργαστές και τα γραφικά. Μοντέλα με ενσωματωμένο LTE αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή.

Είναι αυτονόητο ότι η δεύτερη προσπάθεια της Microsoft να κάνει τα χαμηλού κόστους 2-in-1 tablet πραγματικότητα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Στο παρελθόν, οι συσκευές Surface RT της Microsoft απέτυχαν και αποδείχτηκαν μια πικρή ιστορία για την εταιρεία, όπως και οι φιλοδοξίες της για τα Windows Mobile.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS