ΑρχικήinetΤο OnePlus 6 κυκλοφόρησε και έχει γυάλινο σώμα

Το OnePlus 6 κυκλοφόρησε και έχει γυάλινο σώμα

OnePlusΗ κινεζική εταιρεία τεχνολογίας OnePlus, κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο νέο smartphone της, OnePlus 6. Θα διαθέτει μία AMOLED οθόνη 6,28 ιντσών, την πολυσυζητημένη εγκοπή και θα στοιχίζει $ 529.

Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: Mirror Black, Midnight Black και το περιορισμένης έκδοσης Silk White. Θα διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845, ενώ θα έχει και δύο επιλογές μνήμης RAM (6GB και 8GB).

Η εμφάνιση του τηλεφώνου μοιάζει με το iPhone X, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ως μία ακόμα προσπάθεια αντιγραφής της Apple. Για πρώτη φορά, η OnePlus παρέχει τρεις επιλογές αποθήκευσης. Θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στα μοντέλα των 64GB, 128GB ή 256GB.

Σύμφωνα με τον Carl Pei, συνιδρυτή της One Plus, το OnePlus 6 είναι το γρηγορότερο flagship που κυκλοφόρησε ποτέ η εταιρεία, με την επιγραφή “The Speed You Need” να το συνοδεύει.

Η συσκευή έρχεται με το Oxygen OS 5.1 της OnePlus, το οποίο έχει τροποποιηθεί για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Για την ασφάλεια του τηλεφώνου, το Gorilla Glass 5 χρησιμοποιήθηκε και στις δύο πλευρές.

Η κάμερα του τηλεφώνου δεν έχει αλλάξει πολύ από το 5T. Tο τελευταίο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με μια διπλή κάμερα 20 MP + 16 MP με ταχύτητα f/1.7. Επίσης έχει προστεθεί οπτική σταθεροποίηση εικόνας για καθαρότερες φωτογραφίες.

Οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν βίντεο 4k έως 60 fps, κάτι που αποτελεί πρωτοφανές χαρακτηριστικό. Ένας προεπιλεγμένος επεξεργαστής βίντεο έχει επίσης τοποθετηθεί για την επεξεργασία βίντεο.

Επιπλέον, το μοντέλο περιγράφεται ότι έχει «βελτιωμένη αντοχή στο νερό», αν και δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό.

Παραδόξως, το OnePlus 6 διαθέτει μια υποδοχή ακουστικών, αν και η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει ασύρματα ακουστικά για να ανταγωνιστεί την Apple.

Η πώληση του OnePlus 6 θα ξεκινήσει στην Ινδία από τις 21 Μαΐου για πελάτες που έχουν εγγραφεί στο Amazon Prime και από τις 22 Μαΐου και για τους υπόλοιπους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS