ΑρχικήinetΗ Microsoft ανακοινώνει Controller για παίκτες με ειδικές ανάγκες

Η Microsoft ανακοινώνει Controller για παίκτες με ειδικές ανάγκες

Controller

Η Microsoft ανακοίνωσε το Xbox Adaptive Controller, έναν controller για το Xbox σχεδιασμένο για άτομα με ειδικές ανάγκες. Η συσκευή είχε διαρρεύσει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Έχει δύο μεγάλα προγραμματιζόμενα κουμπιά και 19 υποδοχές που μπορούν να συνδεθούν με μια σειρά χειριστηρίων, κουμπιών και διακοπτών για να διευκολύνουν ένα ευρύτερο φάσμα ανθρώπων να παίξουν παιχνίδια σε υπολογιστές Xbox One και Windows 10.

“Μπορώ να προσαρμόσω τη διεπαφή μου με το Xbox Adaptive Controller όπως θέλω εγώ”, λέει ο Solomon Romney, learning specialist του Microsoft Store που γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα στο αριστερό του χέρι. “Αν θέλω να παίξω ένα παιχνίδι με τα πόδια μου, μπορώ. Μπορώ να κάνω τα χειριστήρια να ταιριάζουν στο σώμα μου, τις επιθυμίες μου και τις ανάγκες μου και μπορώ να τα αλλάξω όποτε θέλω. Συνδέστε αυτό που χρειάζεστε και είστε έτοιμοι. Δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου χρόνος για να το ρυθμίσετε και να το χρησιμοποιήσετε. Δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο.”

Μεταξύ των πιο αξιοσημείωτων χαρακτηριστικών του είναι η συνδεσιμότητα και η προσαρμοστικότητα, με τους παίκτες να μπορούν να δημιουργήσουν ένα setup που να είναι λειτουργικό με βάση τις δυνατότητες και τις ανάγκες τους. Παρότι δεν πρόκειται για μια λύση all-in-one, όσον αφορά αρκετά παιχνίδια, με τη χρήση περιφερειακών συσκευών και την επαναφορά του system-level button του Xbox, οι δυνατότητες θα μπορούσαν να είναι ατελείωτες.

Ο Xbox Adaptive Controller θα κοστίζει 99,99 δολάρια και θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το σχεδιασμό και την εξέλιξη της συσκευής, μπορείτε να επισκεφτείτε το Polygon.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS