ΑρχικήUpdatesWindows 10 April 2018 Update: Οδηγεί σε «Desktop Unavailable» σφάλματα

Windows 10 April 2018 Update: Οδηγεί σε «Desktop Unavailable» σφάλματα

Άλλη μια μέρα με άλλο ένα σφάλμα για τo Windows 10 April 2018 Update. Αυτή τη φορά, η διαδικασία αναβάθμισης επηρεάζει αρκετούς υπολογιστές και καθιστά αδύνατη την εκκίνηση στην επιφάνεια εργασίας. Μάλιστα, ο αριθμός των συστημάτων που επηρεάζονται από το ζήτημα έχει αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες.

Αν και είναι ακόμα δύσκολο να προσδιοριστεί το μέγεθος εξάπλωσης του σφάλματος, ένας χρήστης αναφέρει ότι όταν πήρε τον υπολογιστή του από ένα μαγαζί επισκευών ενημερώθηκε ότι ήταν το τρίτο σύστημα μέσα σε μόλις μια ημέρα που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.

Windows 10

«Πληροφορήθηκα ότι το configuration είχε καταστρέψει πλήρως το λειτουργικό σύστημα και στους τρεις υπολογιστές που είχε λάβει εκείνη την ημέρα το κατάστημα. Εγκατέστησα ένα νέο λειτουργικό σύστημα μόνο και μόνο για να χάσω software που πρέπει τώρα να ξαναγοράσω», εξήγησε ο χρήστης.

Μπορεί στις περισσότερες περιπτώσεις η ενημέρωση να δείχνει ότι εγκαταστάθηκε σωστά, κατά την εκκίνηση, όμως, στην επιφάνεια εργασίας όλα καταλήγουν σε μια μαύρη οθόνη που εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα:

“Η τοποθεσία C: \ WINDOWS \ system32 \ config \ systemprofile \ Desktop δεν είναι διαθέσιμη. Εάν η τοποθεσία βρίσκεται σε αυτόν τον υπολογιστή, βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένη η συσκευή ή η μονάδα δίσκου ή ότι έχει τοποθετηθεί ο δίσκος και στη συνέχεια προσπαθήστε ξανά. Εάν η τοποθεσία βρίσκεται σε δίκτυο, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο ή στο Internet και δοκιμάστε ξανά. Εάν η τοποθεσία δεν μπορεί να βρεθεί, μπορεί να έχει μετακινηθεί ή διαγραφεί. “

Η Microsoft δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα την ύπαρξη του σφάλματος στα Windows 10, αν και πολλοί θεωρούν ότι η μόνη επιδιόρθωση που μπορεί να εγγυηθεί αποτελέσματα είναι απλά να επανεγκαταστήσετε τα Windows.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS