ΑρχικήinetΚυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του iPhone 9

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του iPhone 9

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η Apple θα κυκλοφορήσει τρία διαφορετικά μοντέλα iPhone αργότερα αυτό το έτος και ενώ έχουμε ήδη ακούσει πάρα πολλά σχετικά με την επικείμενη σειρά συσκευών, δεν είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες, μέχρι στιγμής.

iPhone

Τώρα, μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από το χρήστη Twitter, @laobaiTD, ισχυρίζεται ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα iPhone 6.1 ιντσών, το οποίο -με βάση τις πληροφορίες που έχουμε ήδη- θα μπορούσε να είναι το πιο προσιτό μοντέλο της νέας σειράς.

Βέβαια, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την εγκυρότητα της πληροφορίας καθώς υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που δεν ταιριάζουν με τις πληροφορίες που διαθέτουμε ήδη. Για παράδειγμα το πιο προσιτό iPhone αναμένεται να έρθει με μια οθόνη LCD αλλά οι φωτογραφίες που διέρρευσαν μας παρουσιάζουν μια διαφορετική εναλλακτική.

Η φερόμενη διαρροή δείχνει ότι η συσκευή θα διαθέτει οθόνη παρόμοια με του iPhone X και OLED πάνελ. Στο παρελθόν, πιο αξιόπιστες πηγές είχαν αναφέρει ότι η Apple θα λανσάρει δύο διαφορετικά μοντέλα iPhοne με OLED οθόνη, ένα από τα οποία θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ως άμεσος διάδοχος του iPhοne X, ενώ το άλλο θα ήταν η Plus έκδοσή του. Αυτές οι συσκευές θα χρησιμοποιούσαν πάνελ OLED 5,8 ιντσών και 6,5 ιντσών, αντίστοιχα.

Προκειμένου να λανσάρει ένα iPhone χαμηλού κόστους, η Apple αναμένεται να αφαιρέσει πολλά βασικά χαρακτηριστικά από το μοντέλο LCD, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος διπλής κάμερας και του γυάλινου σκελετού. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα δεν θα διαθέτει ασύρματη φόρτιση και το 3D Touch θα μπορούσε επίσης να αφαιρεθεί, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές.

Από την άλλη πλευρά, όπως και τα υπόλοιπα iPhοne, αυτή η πιο προσιτή έκδοση θα μπορούσε να διαθέτει σύστημα αναγνώρισης προσώπου Face ID. Το κόστος θα μπορούσε να κυμαίνεται κάπου στα $ 699.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS