ΑρχικήinetΤο πρώτο τηλέφωνο με πραγματική edge to edge οθόνη έρχεται τον Ιούνιο

Το πρώτο τηλέφωνο με πραγματική edge to edge οθόνη έρχεται τον Ιούνιο

οθόνηΤο μοντέλο Apex της Vivo, το οποίο η εταιρεία παρουσίασε τον Φεβρουάριο αυτού του έτους, κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς είναι το πρώτο smartphone με τόσο λεπτά πλαίσια γύρω από την οθόνη, που το καθιστούν αναμφισβήτητα ως ένα πραγματικό edge to edge κινητό. Τώρα, πέντε μήνες αργότερα, φαίνεται ότι το τηλέφωνο αυτό θα γίνει πραγματικότητα: η Vivo μόλις κυκλοφόρησε ένα teaser βίντεο για μια εκδήλωση στη Σαγκάη στις 12 Ιουνίου.

Το βίντεο δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο μοντέλο, αν και μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα της πανέμορφης μεγάλης bezel-less οθόνης του. Μπορούμε επίσης να διακρίνουμε την μπροστινή κάμερα, που προεξέχει από την κορυφή και εξαλείφει την ανάγκη ύπαρξης οποιασδήποτε “εγκοπής”.

Το βίντεο δεν περιλαμβάνει μόνο την ημερομηνία της εκδήλωσης, αλλά αναφέρει ακόμα ότι το Apex θα είναι το επίσημο smartphone του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018.

Το Apex, για το οποίο πήραμε μια ιδέα τον περασμένο Φεβρουάριο, φαίνεται ότι έχει σχεδιαστεί ώστε το κάτω μισό της οθόνης του να λειτουργεί ως αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, χάρη στην τεχνολογία under the glass. Η Vivo μόλις κυκλοφόρησε ένα τηλέφωνο με την ίδια τεχνολογία, το X21, το οποίο διαθέτει ένα ειδικό σημείο για τον αισθητήρα. Ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ενώ ο νέας τεχνολογίας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων λειτουργεί, είναι πιο αργός από έναν παραδοσιακό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Φαίνεται ότι η Vivo έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο, στον αγώνα για να κατασκευάσει μια συσκευή με edge to edge οθόνη, αλλά υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός στον ορίζοντα. Η Lenovo έχει ήδη παρουσιάσει τα σχέδια του Z5 για τον Ιούνιο και το Pixel 3 μπορεί να ακολουθήσει με παρόμοιο σχεδιασμό το φθινόπωρο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS