ΑρχικήReviewsΑποκτήστε το ανακαινισμένο Apple Watch Series 3 με GPS και Cellular

Αποκτήστε το ανακαινισμένο Apple Watch Series 3 με GPS και Cellular

Η Apple πωλεί στις Ηνωμένες Πολιτείες ανακαινισμένα Apple Watch Series 3 smartwatches με GPS και Cellular (LTE) για 509.00 δολάρια.

Η αρχική κυκλοφορία της σειράς πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 και αποτελείται από τα πιο έξυπνα και εξελιγμένα smartwatches της Apple. Διαθέτει επεξεργαστή διπλού πυρήνα S3 και ενσωματωμένο ασύρματο τσιπ W2 της Apple, ενσωματωμένο βαρομετρικό υψόμετρο, υποστήριξη Bluetooth 4.2, υποστήριξη Wi-Fi 802.11b / g / n 2.4GHz, καθώς και υποστήριξη GPS με το GLONASS.Apple Watch

Σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές, το Apple Watch Series 3 έρχεται με οθόνη δεύτερης γενιάς Retina OLED που είναι διπλά πιο φωτεινή και διαθέτει χαρακτηριστικά Force Touch (1000 nits). Το smartwatch είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό σε βάθος μέχρι 50 μέτρα και διαθέτει υποστήριξη για την Siri. Τα ανακαινισμένα μοντέλα είναι διαθέσιμα σε 38mm και 42mm με το GPS + Cellular (LTE).

Οι πελάτες μπορούν να τα αποκτήσουν σε Space Black σε συνδυασμό με την θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι και το Black Sport Band. Οι συσκευές έχουν κεραμική πλάτη και εσωτερική μνήμη αποθήκευσης 16GB. Το 38mm Apple Watch Series 3 LTE μοντέλο κοστίζει 509.00 δολάρια και το 42mm Apple Watch Series 3 LTE μοντέλο 549.00 USD. Περιλαμβάνεται το αρχικό καλώδιο μαγνητικής φόρτισης και ο προσαρμογέας τροφοδοσίας USB.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS