ΑρχικήinetΤα OnePlus 3 and 3T τελικά αποκτούν Face Unlock, όπως ζήτησαν οι...

Τα OnePlus 3 and 3T τελικά αποκτούν Face Unlock, όπως ζήτησαν οι χρήστες τους

Η OnePlus ξεκίνησε την ανάπτυξη της ενημερωμένης έκδοσης OxygenOS 5.0.3 για τα smartphones OnePlus 3 και OnePlus 3T Android, εισάγοντας μια σειρά από βελτιώσεις και πολυαναμενόμενες λειτουργίες.

Με βάση το Android 8.0 Oreo, η αναβάθμιση λογισμικού OxygenOS 5.0.3 για τα smartphones ΟnePlus 3 και ΟnePlus 3T φέρνει όλες τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο μήνα, ως μέρος του Android Security Patch Μαΐου.

Η ενημερωμένη έκδοση εφαρμόζει επίσης τη λειτουργία Face Unlock που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες αυτών των συσκευών να τις ξεκλειδώνουν με το πρόσωπό τους.

Το χαρακτηριστικό Face Unlock είναι παρόμοιο με τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου της Apple που εφαρμόζεται στο smartphone iPhone X, με τη διαφορά ότι είναι software-based, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να υλοποιηθεί και σε προηγούμενα μοντέλα. Υπήρξαν πολλοί χρήστες του OnePlus 3 και 3T που ζητούσαν Face Unlock, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με το ΟnePlus 5T και τώρα μπορούν τελικά να το απολαύσουν στις συσκευές τους, όπως υποσχέθηκε η εταιρεία.

Επίσης στην ενημερωμένη έκδοση του software OxygenOS 5.0.3, ο Launcher έλαβε έναν ανανεωμένο σχεδιασμό (Shelf UI) μαζί με επανασχεδιασμένες συντομεύσεις εφαρμογών και υποστήριξη για πρόσθετες επιλογές όταν πιέζετε παρατεταμένα ένα εικονίδιο. Η εφαρμογή “Gallery” βελτιώθηκε επίσης, με την προσθήκη μιας νέας συλλογής (“Recently Deleted”), που όπως υποδηλώνει και η ονομασία της περιέχει τα πρόσφατα διεγραμμένα αρχεία. Επιπλέον προστέθηκε υποστήριξη για share φωτογραφιών στο Shot-On-ΟnePlus, καθώς και η δυνατότητα προβολής φωτογραφιών σε χάρτη, στο Places, ανά τοποθεσία.

Η εφαρμογή Weather έλαβε επίσης ένα νέο widget για το Launcher, καλύτερη ακρίβεια εντοπισμού θέσης και βελτιστοποιήσεις για την ταχύτερη προβολή ενημερωμένων πληροφοριών καιρού. Τέλος, το OxygenOS 5.0.3 ενημερώνει το File Manager με μια νέα κατηγορία “Large Files”. Η ενημερωμένη έκδοση κυκλοφορεί τώρα σε χρήστες του ΟnePlus 3 και ΟnePlus 3T παγκοσμίως, αλλά θα χρειαστούν μερικές ημέρες για να φτάσει σε όλους.

Oneplus

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS