ΑρχικήinetWindows 10 April 2018 Update: Οι χρήστες προτιμούν τις συσκευές τους με...

Windows 10 April 2018 Update: Οι χρήστες προτιμούν τις συσκευές τους με το συγκεκριμένο bug

Αν παρακολουθείτε στενά την τεχνολογική επικαιρότητα, πιθανόν να γνωρίζετε ότι το Windows 10 April 2018 Update είναι μια αρκετά αργή έκδοση λειτουργικού συστήματος που προκαλεί δυσάρεστα προβλήματα στις αναβαθμισμένες συσκευές.

Υπάρχουν όμως μερικά σφάλματα από τα οποία οι χρήστες δεν θέλουν να απαλλαγούν, όπως παραδείγματος χάρη η περίπτωση της πλήρους διαφάνειας στη γραμμή εργασιών των Windows 10.

Παρ ‘όλα αυτά, φαίνεται ότι το σφάλμα διαφάνειας εκτείνεται πέρα από την επιφάνεια εργασίας καθώς σύμφωνα με μαρτυρία χρήστη, ένα παρόμοιο ζήτημα αφαιρεί τα χρώματα από το Action Center και εμφανίζει τα κουμπιά χωρίς φόντο.Windows 10

Το bug κάνει το Action Center να φαίνεται πιο μοντέρνο από πριν αν και δεν θα είναι καθόλου βολικό από άποψη χρηστικότητας. Πολλοί, βέβαια, είναι εκείνοι που θα το προτιμούσαν συγκριτικά με τη default έκδοση.

Απ΄ότι φαίνεται το πρόβλημα προκαλείται εξαιτίας των graphics drivers.

Η Microsoft πιθανότατα να το διορθώσει με μια μελλοντική ενημερωμένη έκδοση για να προσφέρει συνεπή συμπεριφορά στο Action Center για όλους τους χρήστες, αν και η εταιρεία πρέπει πρώτα να αναγνωρίσει το σφάλμα και μετά να παράσχει το κατάλληλο update.

Τα επόμενα updates θα πραγματοποιηθούν στις 12 Ιουνίου, όταν δηλαδή η Microsoft θα κυκλοφορήσει το Patch Tuesday. Ωστόσο, παραμένει να διαπιστωθεί εάν έχουν επιλυθεί ζητήματα όπως αυτά, καθώς η Microsoft έχει να κάνει πολλά για να προσφέρει μια άψογη εμπειρία στην πιο πρόσφατη έκδοση λειτουργικού συστήματος.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS