ΑρχικήinetTUXEDO InfinityBook Pro 13: Τρέχει σε openSUSE Leap 15 λειτουργικό σύστημα

TUXEDO InfinityBook Pro 13: Τρέχει σε openSUSE Leap 15 λειτουργικό σύστημα

Το λειτουργικό σύστημα openSUSE Leap 15 κυκλοφόρησε πρόσφατα και θα το βρείτε προεγκατεστημένο στο Linux laptop, TUXEDO InfinityBook Pro 13.

TUXEDO

Το OpenSuSE Project ανακοίνωσε ότι το openSUSE Leap 15 είναι διαθέσιμο για λήψη ως 64-bit installation images τα οποία οι χρήστες θα χρειαστεί να γράψουν σε μονάδες flash USB ή DVD, προκειμένου να εγκαταστήσουν το λειτουργικό σύστημα στους προσωπικούς υπολογιστές τους. Εάν ωστόσο διαθέτουν ή αγοράσουν τον φορητό υπολογιστή TUXEDO InfinityBook Pro 13, δεν θα χρειαστεί να το πράξουν, καθώς θα λάβουν προεγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα openSUSE Leap 15.

Το openSUSE Project ανέφερε ότι η συνεργασία τους με την TUXEDO Computers έκανε το TUXEDO InfinityBook Pro 13 τον πρώτο φορητό υπολογιστή που θα διαθέτει από προεπιλογή το openSUSE Leap 15. Περισσότεροι προμηθευτές υλικού θα υποστηρίξουν το λειτουργικό σύστημα που κυκλοφόρησε πρόσφατα στους υπάρχοντες ή επερχόμενους υπολογιστές τους. Θα υπάρχουν επίσης περισσότερα διαθέσιμα openSUSE Leap 15 cloud images τις επόμενες εβδομάδες.

Το openSUSE Leap 15 βασίζεται στην επερχόμενη σειρά λειτουργικών συστημάτων SUSE Linux Enterprise (SLE) 15 και συνοδεύεται από τον πυρήνα Linux 4.12, το desktop περιβάλλον KDE Plasma 5.12 LTS και διάφορα ενημερωμένα στοιχεία και νέες τεχνολογίες GNU / Linux. Ένα από τα πιο cool νέα χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα μεταφοράς των installations του openSUSE Leap 15 στο SUSE Linux Enterprise για εκτεταμένη μακροχρόνια υποστήριξη, certifications και μαζικά deployments.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS