ΑρχικήsecurityHacker έκλεψε κρυπτονομίσματα ΕΤΗ και TAY αξίας 1,35 εκατομμυρίου

Hacker έκλεψε κρυπτονομίσματα ΕΤΗ και TAY αξίας 1,35 εκατομμυρίου

Οι δημιουργοί της εφαρμογής Taylor Cryptocurrency Trading υποστηρίζουν ότι ένας άγνωστος χάκερ έκλεψε Etherium Coins αξίας 1,35 εκατομμυρίων δολαρίων από τα wallets της εταιρείας, καθώς και TAY tokens.

TAY

Η ομάδα πίσω από την Taylor αναφέρει ότι ο χάκερ απέκτησε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε μία από τις συσκευές τους και πήρε τον έλεγχο ενός εκ των αρχείων 1Password που διατηρούν. Το αποτέλεσμα φαίνεται να ήταν η κλοπή Ether αξίας $1.35 εκατομμυρίων (2.578,98 ETH), μαζί με TAY Tokens από τα Team και Bounty pools.

Η εταιρεία πιστεύει ότι ο χάκερ είναι το ίδιο πρόσωπο / ομάδα που έκλεψε πάνω από 17.000 Ether (9 εκατομμύρια δολάρια) από το CypheriumChain Project τον περασμένο Μάρτιο, καθώς και στις δύο περιπτώσεις τα κλεμμένα κρυπτονομίσματα κατέληξαν στην ίδια διεύθυνση.

Όσον αφορά τα TAY tokens η εταιρεία δεν αποκάλυψε το ποσό που μεταφέρθηκε στο wallet του hacker, πράγμα που σημαίνει ότι το πλήγμα πιθανόν να είναι πολύ υψηλό. Μετά από αυτό η ίδια έκανε μια προσπάθεια να πετάξει μερικά από τα κλεμμένα TAY και να τα ανταλλάξει για άλλα κρυπτονομίσματα.

Οι προγραμματιστές ζήτησαν από την πλατφόρμα IDEX, μέσω της οποίας μπορούν να ανταλλαχθούν τα συγκεκριμένα tokens, να προχωρήσει σε προσωρινή άρση των ΤΑΥ tokens, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τον χάκερ να δημιουργήσει έσοδα από το σύνολο των κλεμμένων ΤΑΥ. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως όλοι οι κάτοχοι TAY και οι χρήστες που έχουν επενδύσει στην εφαρμογή Taylor ICO δεν θα μπορούν να προβούν σε συναλλαγές.

Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε σημαντικό ICO hack, οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι το συγκεκριμένο είναι απλά άλλο ένα exit scam.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS