ΑρχικήinetPatriot: Η εταιρεία ετοιμάζει νέες DDR4 RGB RAM έως 4133Mhz

Patriot: Η εταιρεία ετοιμάζει νέες DDR4 RGB RAM έως 4133Mhz

Σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές των διαφόρων εξαρτημάτων για προηγμένους υπολογιστές έχουν ήδη εισαγάγει διάφορες συσκευές με customable RGB φωτισμό. Η Patriot εμφανίστηκε λίγο αργά σε σχέση με άλλες εταιρείες πάνω στο θέμα φωτισμού με τις μνήμες Viper RGB (αν και είχε μνήμες Viper LED για λίγο), όμως θα είναι αρκετά ανταγωνιστική στον συγκεκριμένο χώρο.

Patriot

Οι Viper RGB DDR4 της Patriot είναι εξοπλισμένες με τα ολοκαίνουρια heat spreader αλουμινίου με το λογότυπο Viper που διαθέτει πέντε ζώνες LED RGB, κάθε μία από τις οποίες μπορεί να προσαρμοστεί.

Τα LED RGB είναι συμβατά με λογισμικό από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές μητρικών καρτών, όπως το ASUS Aura Sync, το ASRock Polychrome Sync., το GIGABYTE RGB Fusion και το MSI Mystic Light Sync. Επιπλέον, η Patriot θα προσφέρει τη δική της εφαρμογή για να ελέγχει τις τα LED στα συγκεκριμένα DIMM.

Τα καλά νέα είναι ότι όλα τα αρχικά κιτ Viper RGB DDR4 είναι συμβατά με motherboard για AMD Ryzen και Intel Core (προφανώς να έχετε κατά νου τους περιορισμούς που σχετίζονται με τη συχνότητα του Ryzen), έτσι οι λάτρεις των διαφορετικών CPU δεν θα πρέπει να ανησυχούν σχετικά με τη συμβατότητα. Επίσης θα διαθέτουν προφίλ XMP 2.0 SPD για επεξεργαστές Intel Core, αλλά δεν υπάρχουν ειδικά προφίλ για AMD Ryzen, πράγμα που σημαίνει ότι οι υπόλοιποι χρήστες πρέπει να ρυθμίσετε τα timings χειροκίνητα.

Τα DIMMs Viper RGB βασίζονται σε ειδικά σχεδιασμένα PCB για την υποστήριξη του συγκεκριμένου φωτισμού και για τη διαχείριση υψηλότερων ρυθμών μεταφοράς δεδομένων που απαιτούνται από τέτοιων ειδών μνήμες. Σε κάθε περίπτωση, τα περισσότερα από τα σύγχρονα DRAMs μπορούν να λειτουργήσουν καλά στα 3200 – 3600 MT / s με 1,35 V, οπότε το κύριο ερώτημα είναι πόσο overclockable θα είναι οι συγκεκριμένες μνήμες.

Οι Viper RGB της Patriot θα είναι διαθέσιμες από τα τέλη Μαΐου ή αρχές Ιουνίου αυτού του έτους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS