ΑρχικήReviewsΓνωρίστε τα Pixel 3 και Pixel 3 XL της Google

Γνωρίστε τα Pixel 3 και Pixel 3 XL της Google

Οι πρώτες πληροφορίες για το Pixel 3 και το Pixel 3 XL έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο.

Οι δύο πιο αξιόλογες ειδήσεις αφορούν την οθόνη των νέων smartphones: Θα διαθέτει μια εγκοπή στο πάνω μέρος που σίγουρα δεν θα περνάει απαρατήρητη και η κατασκευή της πραγματοποιήθηκε από την LG.

Ουσιαστικά, τα νέα smartphones της Google θα είναι και τα πρώτα τηλέφωνα της εταιρείας που θα διαθέτουν την αμφιλεγόμενη εγκοπή. Βέβαια, δεν φαίνεται να υιοθετούν τον ίδιο σχεδιασμό και τα δύο μοντέλα. Συγκεκριμένα, στη μικρότερη έκδοση δεν θα συναντήσουμε την εγκοπή σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μοντέλο. Επιπλέον, και τα δύο smartphones θα προσφέρουν ένα διπλό σύστημα ήχου, γεγονός που θα ευχαριστήσει τους περισσότερους από εμάς.Pixel 3

Τόσο το μεγάλο όσο και το μικρό μοντέλο θα διαθέτουν OLED οθόνες, οι οποίες, όπως προαναφέραμε, έχουν κατασκευαστεί από την LG. Πληροφοριακά, όσοι από εσάς είστε fans των προϊόντων της Apple, σας πληροφορούμε ότι και η επόμενη γενιά iPhone θα διαθέτει, επίσης, OLED οθόνες από τον ίδιο κατασκευαστή.

Αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Pixel 3 φαίνονται αρκετά αληθής και βάσιμες, καλό θα ήταν πάντα να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Μέχρι στιγμής αυτές είναι οι μοναδικές διαθέσιμες πληροφορίες στο διαδίκτυο σχετικά με τα Pixel 3 της Google. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις επόμενες μέρες όλο και περισσότερα νέα στοιχεία θα κάνουν την εμφάνιση τους για το συγκεκριμένο θέμα. Μέχρι τότε πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή.

To be continued…

 

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS