ΑρχικήinetΕικόνες δείχνουν νέο Dark Mode του macOS 10.14 στο WWDC 2018

Εικόνες δείχνουν νέο Dark Mode του macOS 10.14 στο WWDC 2018

Ο προγραμματιστής Steve Troughton-Smith αποκάλυψε στο Twitter ποια φαίνεται να είναι τα πρώτα snapshots του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος macOS 10.14 της Apple που θα μπορούσε να παρουσιαστεί αργότερα σήμερα στο WWDC 2018.

Ενώ η Apple συνεχίζει να κρατάει το στόμα της κλειστό για τις επερχόμενες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων iOS, macOS, watchOS και tvOS, φαίνεται ότι ένας ανεξάρτητος προγραμματιστής ανακάλυψε ένα preview βίντεο 30 δευτερολέπτων στη σελίδα Mac App Store του Xcode 10 IDE που δείχνει το macOS 10.14 με νέα dark εμφάνιση.

Η τρέχουσα έκδοση macΟS, High Sierra 10.13, υποστηρίζει ήδη dark εμφανίσεις  για το tab μενού και τη βάση, την οποία μπορούν εύκολα να ενεργοποιήσουν οι χρήστες από την εφαρμογή Preferences , επιλέγοντας την επιλογή “Use dark menu bar and Dock” στην ενότητα General, αλλά  το macΟS 10.14 διαθέτει dark εμφάνιση σε όλο το σύστημα παράλληλα με το Blue and Graphite.

Η διαρροή αποκάλυψε επίσης ότι η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή Apple News για macΟS και ότι η εφαρμογή Mac App Store θα μπορούσε να υποστηρίξει τα preview βίντεο για εφαρμογές και παιχνίδια. Εν τω μεταξύ, η Apple κατάργησε το preview βίντεο από το Mac App Store, οπότε μπορούμε να παρουσιάσουμε μόνο μερικά screenshots που τραβήχτηκαν από τον Steve Troughton-Smith.

Η Apple φημολογείται ότι θα παρουσιάσει σήμερα το λειτουργικό σύστημα macOS 10.14 μαζί με τα iOS 12, tvOS 12 και watchOS 5 κατά τη διάρκεια του WWDC (Worldwide Developer Conference), που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 4-8 Ιουνίου στο McEnery Convention Center στο Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια.

macOS

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS