ΑρχικήUpdatesΤο νέο iOS 12 της Apple έρχεται με νέα χαρακτηριστικά

Το νέο iOS 12 της Apple έρχεται με νέα χαρακτηριστικά

AppleΤο μεγαλύτερο γεγονός της Apple για το 2018, το Worldwide Developers Conference, ξεκίνησε μόλις χθες στο San Jose Convention Center και ήδη από την πρώτη μέρα η εταιρεία έχει παρουσιάσει μία πληθώρα νέων χαρακτηριστικών. Η εκδήλωση περιστρέφεται γύρω από την αποκάλυψη των ενημερώσεων λογισμικού για τα iPhone, watchOS, tvOS και macOS.

Αναμφισβήτητα μία από τις πιο αναμενόμενες ανακοινώσεις ήταν αυτή του iOS 12. Το νέο λογισμικό της εταιρείας, δίνει έμφαση στη λειτουργικότητα και έρχεται με αρκετά καινούρια χαρακτηριστικά:

iOS 12 Χαρακτηριστικά και ενημερώσεις

Το iOS 12 πρόκειται να είναι ένα λογισμικό που θα δίνει μεγάλη έμφαση στην απόδοση.

Θα είναι διαθέσιμο για όλες τις συσκευές που εκτελούν iOS 11, συμπεριλαμβανομένου του iPhone 5S.

Η Apple υποστηρίζει ότι οι εφαρμογές θα ανοίγουν πλέον 40% ταχύτερα και η εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής θα είναι 70% πιο γρήγορη από ό, τι στο iOS 11.

Μία νέα εφαρμογή που ονομάζεται «Measure» έχει επίσης ξεκινήσει. Η εφαρμογή θα μπορεί να ανιχνεύει αντικείμενα που μας περιβάλουν και να μετρήσει το μήκος, το πλάτος και το ύψος τους.

Βελτιώσεις έχουν γίνει και στην εφαρμογή Photos στο νέο iOS 12. Η νέα λειτουργικότητα που χρησιμοποιεί AI, θα σας επιτρέψει να κάνετε αναζήτηση φωτογραφιών ανάλογα με τη δραστηριότητα. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναζητήσετε φωτογραφίες πληκτρολογώντας “πεζοπορία”, “κολύμπι” κτλ. Η εφαρμογή  θα κάνει την κοινή χρήση φωτογραφιών με τους φίλους σας πιο εύκολη από ποτέ. Επιπλέον θα παρέχει προτάσεις κοινής χρήσης.

Νέα animojis έχουν προστεθεί με δυνατότητα “tongue detection”.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας animojis ή Memojis και να τα προσαρμόσετε όπως σας αρέσει.

Θα έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε ένα χρονοδιακόπτη για να απενεργοποιήσετε το «Do Not Disturb» ή θα μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε χρονοδιακόπτη βάσει τοποθεσίας, ο οποίος θα απενεργοποιήσει τη λειτουργία όταν φύγετε από ένα μέρος.

Τα ” Grouped Notifications “, μια λειτουργία του Android, έχει εισαχθεί στο νέο iOS.

Η νέα λειτουργία “Screen Time” θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε και να θέσετε ένα όριο στο χρόνο που αφιερώνετε σε κάθε μεμονωμένη εφαρμογή.

Τέλος, το FaceTime υποστηρίζει πλέον τη δυνατότητα ομαδικών κλήσεων για ομάδες μέχρι και 32 ατόμων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS