ΑρχικήinetΤο Office 365 της Microsoft έρχεται επίσημα στο Mac App Store

Το Office 365 της Microsoft έρχεται επίσημα στο Mac App Store

Η Apple ανακοίνωσε στο WWDC 2018 συνέδριο την κυκλοφορία μιας σειράς αλλαγών για το macOS. Μεταξύ των αλλαγών θα συναντήσουμε και updates για το Mac App Store το οποίο θα υποστηρίζεται από διάφορες software εταιρείες.

Μία από αυτές είναι η και Microsoft, καθώς θα κυκλοφορήσει το Office 365 στο Mac App Store, διευκολύνοντας έτσι τους χρήστες να κατεβάσουν τη σουίτα παραγωγικότητας στους υπολογιστές τους.

Αν και πολλοί πιστεύουν ότι αυτή η κίνηση της Microsoft δεν είναι καθόλου έξυπνη, εφόσον καθιστά διαθέσιμα τα προϊόντα της για πελάτες τρίτων πλατφορμών, αποτελεί μέρος της νέας στρατηγικής της εταιρείας. Με αυτήν την έκδοση, οι χρήστες της Apple θα έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν εύκολα το Office 365 με ένα κλικ, γεγονός που μπορεί να αυξήσει τους πελάτες για την Microsoft.

Mac App Store

Βέβαια, τα “συναισθήματα” είναι αμοιβαία καθώς το 2017 η Apple είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία της ειδικής έκδοσης του  iTunes  για το Microsoft Store, το οποίο ουσιαστικά διευκολύνει τους χρήστες του iPhone να συγχρονίζουν τις συσκευές τους με Windows 10 PC.

H ειδική αυτή έκδοση του iTunes τελικά κυκλοφόρησε φέτος προσφέροντας τα ίδια χαρακτηριστικά με τη desktop έκδοση της εφαρμογής. Επιπλέον, οι Windows 10 χρήστες με S Mode μπορούν να συγχρονίσουν τα iPhones με τα PCs τους.

Εκτός από το Office 365, το Mac App Store θα διαθέτει και άλλα κορυφαία προϊόντα λογισμικού, συμπεριλαμβανομένου του Adobe Lightroom CC.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS