ΑρχικήinetMSI Prestige PS42: Το νέο business laptop της εταιρείας

MSI Prestige PS42: Το νέο business laptop της εταιρείας

Όταν κάποιος ακούει για τα laptop της MSI, το πιο πιθανό είναι να φανταστεί κάποιο gaming προϊόν τις εταιρεία. Ωστόσο, στην Computex 2018 παρουσίασε το MSI Prestige PS42 business laptop. Πρόκειται για έναν πολύ ελαφρύ, 14-ιντσών φορητό υπολογιστή που σχεδιάστηκε για να σας κάνει πρωταθλητές στην παραγωγικότητα.

MSI

Σε μόλις 1,1 κιλά, το Prestige PS42 είναι ελαφρύτερο από το 13 ιντσών XPS 13 αλλά και το MacBook Pro 13 ιντσών όχι όμως και από το X1 Carbon της Lenovo όπου κρατάει τα ινία στο θέμα βάρους (περίπου 1 κιλό).

 

Το πληκτρολόγιο του Prestige είναι σίγουρα ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του. Τα πλήκτρα είναι εξαιρετικά εύκαμπτα και ευαίσθητα και έχουν μια ενδιαφέρουσα, υψηλής τεχνολογίας γραμματοσειρά που μοιάζει λίγο σαν να προέρχεται από τα κλασσικά gaming laptops της εταιρείας.
Όλα τα άλλα περιμετρικά είναι κυρίως για επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένου του ασημί touchpad με έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην επάνω αριστερή γωνία. Υπάρχει επίσης μια διάταξη τριών LED στα αριστερά του πληκτρολογίου με το ένα από αυτά αφορά την λειτουργία του σκληρού  δίσκου, κάτι που δεν συναντάμε συνήθως σε ελαφριά laptop.

 

Το Prestige PS42 διαθέτει μια ποικιλία από συνδέσεις, όπως δύο θύρες USB τύπου A, έξοδο HDMI, υποδοχή κάρτας microSD και δύο θύρες USB Type-C, όχι όμως την ύπαρξη Thunderbolt 3 που προτιμούν οι περισσότεροι σε premium μηχανήματα . Δυστυχώς, η MSI λέει ότι δεν θα μπορείτε να φορτίσετε το φορητό υπολογιστή μέσω των θυρών Type-C, και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο τροφοδοτικό ρεύματος.

Από την πλευρά του, το PS42 εσωτερικά διαθέτει μια CPU Intel Core i7 U Series, 16GB RAM, m.2 ssd και σαν επιλογή GPU έχει την Nvidia MX150. Θα έχει επίσης μια οθόνη IPS ανάλυσης 1920 x 1080 που υπόσχεται να αναπαράγει το εκατό τοις εκατό της γκάμας χρωμάτων sRGB. Η ειδική θερμική τεχνολογία Cooler Boost 3 της εταιρείας βοηθάει στην αποφυγή υπερβολικών θερμοκρασιών των εξαρτημάτων.

 

Από πλευράς ενεργειακής αυτονομίας, η ίδια ισχυρίζεται ότι ο φορητός υπολογιστής της θα είναι πλήρως λειτουργικός έως και 10 ώρες με μια φόρτιση.

Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ακριβή τιμή, αλλά αφού πρόκειται για μια premium συσκευή, υποθέτουμε ότι θα κοστίσει πάνω από 1.000 Ευρώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS