ΑρχικήinetΤο iOS 12 διορθώνει το πρόβλημα των αθέμιτων screenshots στο iPhone X

Το iOS 12 διορθώνει το πρόβλημα των αθέμιτων screenshots στο iPhone X

iOSΔεν υπάρχει αμφιβολία, ότι το iPhone Χ είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα smartphone που κυκλοφόρησαν έως τώρα. Ωστόσο ακόμα κι αυτό δεν είναι τέλειο και υπήρξαν αρκετά θέματα από την αρχή της κυκλοφορίας του. Ένα από τα πιο ενοχλητικά ήταν αναμφισβήτητα αυτό των ανεπιθύμητων screenshots.

Φαίνεται όμως ότι το iOS 12 θα λύσει το πρόβλημα, καθώς η beta έκδοσή του καθιστά πιο δύσκολο να τραβήξετε τυχαία screenshots ενώ παίρνετε το κινητό στο χέρι σας, σύμφωνα με τους ανθρώπους που δοκίμασαν την ενημέρωση.

Σύμφωνα με Redditors που εντόπισαν αυτή την αλλαγή στο iOS 12 developer beta που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα στο WWDC, το iPhone X δεν τραβάει πλέον screenshot εάν πατήσετε ταυτόχρονα τo πλήκτρο της έντασης και το κουμπί power ενώ η οθόνη είναι κλειδωμένη και σβηστή.

Μπορεί να ακούγεται σαν μια μικρή αλλαγή, αλλά διορθώνει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ενοχλητικά ελαττώματα στο σχεδιασμό του iPhone X.

Για την ιστορία: λόγω της τοποθέτησης των πλήκτρων ισχύος και έντασης αντικριστά στις δύο πλευρές του τηλεφώνου, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τραβάτε ανεπιθύμητα screenshots όλη την ώρα.

Το να παίρνετε απλά το τηλέφωνο στο χέρι σας ή το να το βγάζετε από την τσέπη ή την τσάντα σας, συχνά οδηγεί στο να τραβήξετε ένα screenshot. Πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες που λένε ότι ακόμα και μετά από μήνες που έχουν στην κατοχή τους το κινητό και είναι πιο προσεκτικοί στον τρόπο που το πιάνουν, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Φαίνεται ότι η ενημέρωση iOS 12 λειτουργεί για την οθόνη κλειδώματος μόνο όταν η κανονική οθόνη είναι απενεργοποιημένη – όσοι το δοκίμασαν αναφέρουν ότι ακόμα μπορεί να τραβήξετε ένα screenshot της οθόνης κλειδώματος όταν η κανονική οθόνη είναι ενεργοποιημένη. Παρόλα αυτά, η αποτροπή των screenshots όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη είναι ένα αρκετά σημαντικό βήμα προς τη διόρθωση ενός από τα πιο ενοχλητικά και κοινά ζητήματα του iPhone X.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS