ΑρχικήinetΤο Gmail όπως το ξέρουμε, πρόκειται σύντομα να εκλείψει

Το Gmail όπως το ξέρουμε, πρόκειται σύντομα να εκλείψει

GmailΤο νέο Gmail είναι εδώ και φαίνεται ότι όλοι θα το αποκτήσουν (θέλοντας και μη!)

Τη Δευτέρα, η Google ανακοίνωσε ότι το νέο μαζικά ενημερωμένο Gmail της θα ξεκινήσει τη γενική διαθεσιμότητά του (GA) τον Ιούλιο. Και μέχρι τον Οκτώβριο του 2018, θα είναι η μοναδική επιλογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς δυνατότητα εξαίρεσης.

Το νέο Gmail είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε ένα πρόγραμμα Early Adopter (EAP) με μια επιλογή να το δοκιμάσετε πριν από την γενική κυκλοφορία του. Για τους χρήστες του G-Suite (της επαγγελματικής έκδοσης του Gmail), η αλλαγή τη δεδομένη στιγμή έρχεται κυρίως σε οργανωτικό επίπεδο.

Οι χρήστες G-Suite θα έχουν περισσότερες επιλογές τον Ιούλιο. Οι ιδιοκτήτες domain μπορούν να επιλέξουν τη μεταφορά όλων ή να αναστείλουν το νέο Gmail. Ή ακόμα μπορούν να αφήσουν κάθε άτομο να επιλέξει τι θέλει να κάνει.

Αλλά αυτή η επιλογή τόσο για τους χρήστες του G-Suite όσο και για τους υπόλοιπους, θα πάψει να υπάρχει πολύ σύντομα. Οκτώ εβδομάδες μετά τη γενική κυκλοφορία του Ιουλίου, όλοι οι χρήστες θα μεταφερθούν στο νέο Gmail. Θα συνεχίσουν βέβαια να έχουν την επιλογή της εξαίρεσης για άλλες τέσσερις εβδομάδες. Ωστόσο, δώδεκα εβδομάδες μετά την επέκταση του Ιουλίου, οι χρήστες του θα πρέπει να αποδεχθούν το νέο Gmail ως τη νέα και καθιερωμένη μορφή του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου.

Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο αυταρχικό από τη μεριά της εταιρείας, αλλά το νέο Gmail είναι αρκετά καλό. Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούσαν να περιμένουν να το δοκιμάσουν ακόμα και πριν από τη γενική κυκλοφορία του. Επομένως, καλό είναι να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα του νέου Gmail καθώς πολύ σύντομα θα είναι η μοναδική μας επιλογή, είτε μας αρέσει είτε όχι.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS