ΑρχικήinetΗ Mozilla λανσάρει το Firefox Color!

Η Mozilla λανσάρει το Firefox Color!

Η Mozilla ανακοίνωσε σήμερα το Firefox Color, μια νέα επέκταση διαθέσιμη στο πλαίσιο του προγράμματος Test Pilot, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την εμφάνιση του browser με μερικά μόνο κλικ.

Mozilla

Τα themes υπήρχαν για λίγο καιρό και ενώ προσέφεραν έναν τρόπο για να ταιριάξουν με το Firefox interface, το επίπεδο προσωποποίησης που ήταν διαθέσιμο για τους χρήστες δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν κάποιοι χρήστες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Firefox Color είναι μόνο μια χρήσιμη προσθήκη. Με αυτό το νέο χαρακτηριστικό, μπορείτε να αλλάξετε σχεδόν κάθε χρώμα στο πρόγραμμα περιήγησης σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις, να αποθηκεύσετε το θέμα και ακόμη και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας ή κάποιον άλλο σε απευθείας σύνδεση. Έτσι λειτουργεί το όλο θέμα.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το Firefox Color προσφέρεται μόνο στους χρήστες του Test Pilot, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε bugs όταν το χρησιμοποιείται και επιπλέον κανείς δεν μας εγγυάται ότι αυτή η λειτουργία θα είναι σύντομα διαθέσιμη για όλους.

Για να εγκαταστήσετε το Firefox Color, πρέπει να τρέχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Mozilla Firefox. Εκκινήστε τον browser και, στη συνέχεια, ανοίξτε αυτό το link για να μεταβείτε στη  Firefox Color σελίδα.

Θα σας εμφανίσει ένα install κουμπί όπως ακριβώς κατά τη φόρτωση μιας τυπικής επέκτασης στο Mozilla Firefox, ενώ στη συνέχεια η επέκταση σας προσφέρει μια γρήγορη εισαγωγή για να σας παρουσιάσει τα βασικά βήματα για να προσαρμόσετε το πρόγραμμα περιήγησης.

Μόλις ολοκληρώσετε αυτά τα λίγα βήματα, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη διαδικασία προσαρμογής στον Firefox. Όλα γίνονται στο πρόγραμμα περιήγησης και οι αλλαγές εφαρμόζονται σε πραγματικό χρόνο.

Μόλις εγκατασταθεί η επέκταση, πρέπει να μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα για να ρυθμίσετε τον τρόπο εμφάνισης του UI. Το interface είναι αρκετά απλό και σας επιτρέπει να επιλέξετε το χρώμα που θέλετε να αλλάξετε, να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL για κοινή χρήση θεμάτων, να επαναλάβετε και να αναιρέσετε τροποποιήσεις και να επιλέξετε από πολλά προκαθορισμένα θέματα. Όπως ειπώθηκε, οι αλλαγές εφαρμόζονται σε πραγματικό χρόνο και απλά πρέπει να κάνετε κλικ στο στοιχείο που θέλετε να προσαρμόσετε, όπως το χρώμα της γραμμής αναζήτησης και να επιλέξετε διαφορετική ρύθμιση.

Μόλις τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις, θα πρέπει να δείτε τις αλλαγές που εφαρμόζονται τόσο στη σελίδα Firefox Color, όσο και στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Πατώντας το κουμπί Save, προστίθεται το τρέχον έργο σας στην ενότητα Saved themes.

Δεν μπορείτε να κάνετε download ή export themes και όλες οι τροποποιήσεις θα αποθηκευτούν στη σελίδα Firefox Color.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS