ΑρχικήinetiPhone X βρέθηκε στον πάτο ποταμού μετά από δύο εβδομάδες και δουλεύει...

iPhone X βρέθηκε στον πάτο ποταμού μετά από δύο εβδομάδες και δουλεύει ακόμη

Μπορεί το iPhone X να διαθέτει αντοχή IP67 στο νερό, δεν συνιστάται ωστόσο να το χρησιμοποιείτε όταν κολυμπάτε ή ακόμη και όταν κάνετε ντουζ.

iPhone

Αυτό φαίνεται να είναι ένας safe τρόπος για την Apple ώστε να μην αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ευθύνη, καθώς όπως όλα δείχνουν το iPhone X φαίνεται να είναι απολύτως ικανό να επιβιώσει όταν βυθιστεί σε νερό, ακόμη και σε μεγάλο βάθος (εκτός και εάν το παρακάτω πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό τρικ από την εταιρεία).

Ένα iPhοne X ανασύρθηκε μετά από δύο εβδομάδες από τον πυθμένα ενός ποταμού, και αφού στέγνωσε για τρεις μέρες, στη συνέχεια επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη, με τα πάντα να λειτουργούν τέλεια.

Ο YouTuber Dallas, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του καναλιού Man + River, κατά την αναζήτηση χαμένων αντικειμένων σε ένα ποτάμι ανακάλυψε διάφορα πολύτιμα πράγματα, όπως ένα δαχτυλίδι 10K και ένα ασημένιο iPhone X. Όσον αφορά το τελευταίο, ο Dallas αποφάσισε να το ανοίξει και να το αφήσει να στεγνώσει, δοκιμάζοντας να το θέσει σε λειτουργία τρεις μέρες αργότερα.

Εάν αυτό είναι πράγματι ένα διαφημιστικό κόλπο από την Apple, είναι απίστευτα καλά κατασκευασμένο και θα μπορούσε εύκολα να χρησιμεύσει ως διαφήμιση για το iPhone X.

Η ιδιοκτήτρια ήταν η Alyssa, η οποία δήλωσε ότι έχασε το iPhοne X στο ποτάμι περίπου δύο εβδομάδες πριν, προσθέτοντας ότι όλες οι φωτογραφίες του νεογέννητου μωρού της ήταν αποθηκευμένες στη συσκευή. Αλλά μαγικά, όλες οι φωτογραφίες ανακτήθηκαν χάρη στο iPhοne X που επιβίωσε σε αυτές τις ακραίες συνθήκες, παρόλο που δεν βρισκόταν σε αδιάβροχη θήκη.

Tο iPhοne X δεν θα μπορούσε να επιβιώσει αν βυθιζόταν στο νερό για περισσότερο από 30 λεπτά σε βάθος ενός μέτρου, σύμφωνα με τις επίσημες προδιαγραφές. Αλλά όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, η συσκευή μπορεί πραγματικά να αντέξει σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες, ακόμα και χωρίς πρόσθετη προστασία.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS