ΑρχικήReviewsΤο Microsoft Office αποκτά μια πιο απλή και εύχρηστη μορφή

Το Microsoft Office αποκτά μια πιο απλή και εύχρηστη μορφή

OfficeΗ εταιρία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα ξεκινήσει να κάνει ορισμένες αλλαγές στο σχεδιασμό του Office.com και του Office 365, για να τα κάνει πιο απλά και φιλικά προς το χρήστη.

Η μεγαλύτερη αλλαγή έρχεται στο Microsoft Word, όπου η γραμμή εργαλείων στην κορυφή της οθόνης θα μειωθεί σε μέγεθος. Οι οπαδοί του κλασσικού σχεδιασμού ωστόσο, θα μπορούν ακόμα να επεκτείνουν τη γραμμή εργαλείων αν το επιλέξουν.

Οι αλλαγές ταιριάζουν στο Fluent Design της Microsoft, το οποίο μπορεί να βρεθεί στις περισσότερες λειτουργίες των Windows 10. Η ενημερωμένη έκδοση θα περιλαμβάνει επίσης νέες κινούμενες εικόνες, εικονίδια και μερικές μικρές αλλαγές στα χρώματα.

Η εταιρεία φαίνεται να δοκιμάζει αρχικά τα νέα σχέδια στις online εφαρμογές της και θα λάβει υπόψη τα σχόλια των χρηστών για να δει αν πρέπει να γίνουν άλλες αλλαγές για τις desktop εκδόσεις.

Η Microsoft κάνει επίσης την Αναζήτηση πιο ισχυρή προσθέτοντας τεχνητή νοημοσύνη στο backend. Μετά τη νέα ενημερωμένη έκδοση, το πεδίο Αναζήτηση στις εφαρμογές του Office 365 θα αρχίσει να συνιστά αποτελέσματα με βάση αυτό που πιστεύει ότι αναζητάτε. Αυτό θεωρητικά θα διευκολύνει την εύρεση πραγμάτων σε εφαρμογές όπως το Outlook.

Η ενημερωμένη έκδοση θα περιλαμβάνει επίσης πολλές ακόμα μικρές αλλαγές που οι χρήστες δεν θα παρατηρήσουν αμέσως, όπως καθαρότερα, πιο σύγχρονα εικονίδια στις γραμμές εργαλείων. Τα εικονίδια, όπως και όλα τα υπόλοιπα τμήματα της ενημερωμένης έκδοσης, θα εμφανιστούν πρώτα στις web εκδόσεις των εφαρμογών και μετά στις desktop.

Η μεγάλη ενημέρωση της Microsoft στο Office έρχεται καθυστερημένη, δεδομένου ότι τα Windows 10 είδαν μεγάλη επιτυχία και γενικά έγιναν εύκολα αποδεκτά από τους χρήστες. Και παρόλο που αυτό σίγουρα δεν είναι η μεγαλύτερη είδηση ​​που έρχεται από τη Microsoft αυτές τις μέρες, σίγουρα θα αποτελέσει μια ευπρόσδεκτη ενημέρωση των προϊόντων για οποιονδήποτε τα χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS