ΑρχικήinetΝέα εφαρμογή WhatsApp για Windows 10 σε συνεργασία με την Microsoft

Νέα εφαρμογή WhatsApp για Windows 10 σε συνεργασία με την Microsoft

Η Microsoft και η WhatsApp φέρεται να εργάζονται πάνω σε μια νέα έκδοση της εφαρμογής άμεσων μηνυμάτων και πιστεύεται ότι το έργο είναι ειδικά προετοιμασμένο για την επικείμενη κινητή συσκευή Andromeda.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Behance από σχεδιαστή της Microsoft μας δίνουν μια πρώτη εικόνα σχετικά με το πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα εφαρμογή WhatsApp για Windows 10, με το post να αποκαλύπτει ότι ο σχεδιαστής υποστήριζε την ομάδα για τη μεταφορά της εφαρμογής από Silverlight σε UWP.

WhatsApp

Με άλλα λόγια, η νέα εφαρμογή του WhatsApp για Windows 10 θα μπορούσε να υποστηριχθεί από περισσότερους τύπους συσκευών και πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των mobile συσκευών που δεν είναι απαραίτητα τηλέφωνα.

Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνεται πιθανώς και η Andromeda, ένα project πάνω στο οποίο φέρεται να εργάζεται η Microsoft και το οποίο θα μπορούσε να μας φέρει έναν νέο τύπο συσκευής με σχεδιασμό διπλής οθόνης, που θα συνδυάζει mobile, tablet και laptop δυνατότητες και χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τo Behance, η νέα εφαρμογή WhatsApp για Windows 10 θα κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να ενσωματώνει τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά που υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού Fluent Design.

“Θέλουμε οι χρήστες να φέρουν το app τους στο desktop των Windows 10 ενσωματώνοντας μοναδικές λειτουργίες των Windows 10, όπως τα Ink and Fluent Design. Το project είχε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα που οδήγησε στη συνεργασία της WhatsApp με τη Microsoft, και αδιαμφισβήτητα κερδίσαμε σημαντικά πράγματα από την ομάδα της WhatsΑpp”, φέρεται να δήλωσε ο designer της Microsoft.

Το ότι η Microsoft και η WhatsΑpp εργάζονται μαζί για μια εφαρμογή των Windows 10 δεν είναι κάτι νέο, καθώς η Microsoft έχει υιοθετήσει παρόμοια στρατηγική και με άλλες εταιρείες στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένου του Facebook, της μητρικής εταιρείας της WhatsΑpp. Η εφαρμογή του Facebookγια τα Windows 10 σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τη Microsoft, και από ότι φαίνεται, το WhatsApp UWP θα μπορούσε να είναι η συνέχεια αυτού του έργου.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS