ΑρχικήsecurityΦορητή συσκευή VPN ασφαλίζει οποιαδήποτε σύνδεση WiFi

Φορητή συσκευή VPN ασφαλίζει οποιαδήποτε σύνδεση WiFi

WiFiΤα δημόσια WiFi είναι αναμφισβήτητα πολύ χρήσιμα, όταν είμαστε μακριά από το σπίτι ή το γραφείο, όμως ανάλογα με το πού βρισκόμαστε, μπορεί να εγκυμονούν και αρκετούς κινδύνους. Κάθε φορά που χρησιμοποιούμε το WiFi μιας καφετέριας, ενός αεροδρομίου ή κάποιου άλλου δημόσιου χώρου, υπάρχει η πιθανότητα κι άλλοι εκτός από εμάς να μπορούν να δουν τη δραστηριότητά μας και να παρακολουθήσουν τα δεδομένα μας. Τώρα όμως υπάρχει τρόπος να προστατευτούμε.

Η συσκευή Keezel Safe Internet σάς επιτρέπει να προστατεύετε τη σύνδεσή σας και να εξασφαλίζετε την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας όπου κι αν βρίσκεστε και χωρίς την ταλαιπωρία της ενεργοποίησης πολλών εφαρμογών. Η μικροσκοπική συσκευή έφερε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια στην Indiegogo και πωλείται κανονικά στην τιμή των $ 599,99, αλλά τώρα μπορείτε να την αποκτήσετε για $ 449.

Το Keezel μετατρέπει οποιοδήποτε δημόσιο δίκτυο WiFi σε ιδιωτική σύνδεση μόνο για εσάς. Έρχεται με μια συνδρομή Lifetime Premium VPN, η οποία λειτουργεί ως φίλτρο μεταξύ των συσκευών σας και του δικτύου υποδοχής, κρυπτογραφώντας όλα τα στοιχεία πληρωμής, τους κωδικούς πρόσβασης και άλλες ιδιωτικές πληροφορίες. Επίσης, αποκρύπτει τη διεύθυνση IP σας και προστατεύει τα δεδομένα σας από τον ISP σας, τον εργοδότη σας ή άλλα άτομα.

Για αυτούς τους λόγους, το Keezel είναι μια σοφή επιλογή όταν χρησιμοποιείτε συχνά δημόσια δίκτυα, αλλά είναι επίσης καλό να το έχετε και στο σπίτι. Αποκλείει τους κακόβουλους ιστότοπους και το ενσωματωμένο λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων αποτρέπει την εμφάνιση pop-up. Θα εξασφαλίσει ακόμη και τις Internet of Things συσκευές σας, οπότε οι χάκερ δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν για παράδειγμα το έξυπνο ψυγείο σας για να μπουν στο δίκτυό σας.

Το Keezel είναι η λύση ασφάλειας δικτύου all-in-one που δεν γνωρίζατε ότι χρειάζεστε. Αλλά στη εποχή μας, που το διαδίκτυο έχει γίνει αρκετά επικίνδυνο, μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη. Επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο για 25% έκπτωση για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Keezel

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS