ΑρχικήinetΗ Antec λανσάρει τις πρώτες της μνήμες DIMM DDR4

Η Antec λανσάρει τις πρώτες της μνήμες DIMM DDR4

Σε μια μάλλον απροσδόκητη κίνηση, η Antec ανακοίνωσε τις πρώτες modules μνήμες της, στην Computex. Τα DIMM DDR4 της Antec προορίζονται να αποφέρουν έσοδα στην εταιρεία ωστόσο πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει ενδιαφέρον.

 

Η Antec είναι μια Αμερικάνικη εταιρεία με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των υπολογιστών και κυρίως στην παραγωγή τροφοδοτικών και computer case. Το νέο της άνοιγμα πρόκειται να το αντιμετωπίσει αρκετά σοβαρά αφού θα λανσάρει 5 διαφορετικές σειρές μνημών. Η πρώτη σειρά θα απευθύνεται σε έτοιμα ολοκληρωμένα συστήματα, η σειρά 3 για entry-level συστήματα, η σειρά 5- TUF Gaming για mainstream συστήματα και η σειρά 7 για τους computer enthusiast. Τα σετ μνήμης από τις δύο τελευταίες σειρές θα διαθέτουν μοντέρνο φωτισμό RGB, ενώ οι DIMM σειράς 1 και 3 θα διατηρήσουν μια πιο απλή εμφάνιση.

 

 

Οι μονάδες μνήμης DDR4 της Antec θα βασίζονται σε τσιπ DRAM από διάφορους κατασκευαστές, ανάλογα με τις απαιτήσεις απόδοσης και overclocking για συγκεκριμένες σειρές προϊόντων.

 

Όσον αφορά την απόδοση που θα έχουν, μην περιμένετε από τις πρώτες RAM της Antec να προσφέρουν κάτι  διαφορετικό από ότι κυκλοφορεί από τις άλλες εταιρείες. Τουλάχιστον αρχικά: η σειρά 5 θα φτάνει στα 3000 MT / s, ενώ η σειρά 7 λίγο παραπάνω. Η Antec μένει να ολοκληρώσει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις προσφορές που θα κάνει στις high-end μνήμες, ωστόσο κατά τη διάρκεια των συνομιλιών της στην Computex, η εταιρεία κατέστησε σαφές ότι αυτή τη στιγμή δεν σκοπεύει να ανταγωνιστεί τις DDR4 καθιερωμένων κατασκευαστών όπως η Corsair και η G.Skill.

Τα νέα της προϊόντα θα εμφανιστούν στην αγορά αυτό το καλοκαίρι, αλλά τα ακριβή χρονικά διαστήματα για κάθε σειρά είναι ακόμα άγνωστα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS