ΑρχικήinetSilverstone: Παρουσίασε το νέο τροφοδοτικό Strider Platinum 2000W

Silverstone: Παρουσίασε το νέο τροφοδοτικό Strider Platinum 2000W

Η SilverStone παρουσίασε στην Computex το πρώτο τροφοδοτικό 2000 W ATX το οποίο φέρει το σήμα Platinum 80Plus. Το Strider Platinum 2000 W PSU στοχεύει σε overclockers καθώς και σε όσους ασχολούνται με cryptomining και ενδιαφέρονται για σωστή παροχή ενέργειας.

Το PSU SilverStone SST-ST2000-PT συμμορφώνεται με τα πρότυπα ATX12V v2.4 και EPS12V v2.92 και έχει μέγιστο φορτίο 166,5 Α στα 12volt με ισχύ 1998 Watt. Φέρει το λογότυπο 80Plus Platinum και ως εκ τούτου θα έχει efficiency τουλάχιστον 92% . Το συγκεκριμένο είναι το πρώτο PSU ΑΤΧ στα 2 kW το οποίο λαμβάνει το σήμα 80Plus (τουλάχιστον βάσει της τρέχουσας λίστας ), επομένως το γεγονός ότι έχει πραγματικά ένα τέτοιο λογότυπο υψηλής ποιότητας είναι αρκετά μεγάλη διάκριση για την εταιρεία.

Όπως και τα υπόλοιπα PSU υψηλής ισχύος που απευθύνονται σε cryptomining, gaming και overcloaking, το SST-ST2000-PT διαθέτει οκτώ ακροδέκτες PCIe με 8-pin για την τροφοδοσία πολλών GPU. Προφανώς, θα διαθέτει και πολλαπλά βύσματα SATA  και άλλα καλώδια για high-end υπολογιστές.

 

Εξωτερικά, το Strider Platinum 2000 W μοιάζει αρκετά με το Strider Titanium 1500 W της εταιρείας, οπότε είναι πιθανό τα δύο PSU να βασίζονται στο ίδιο πρότυπο και να έχουν κάποιες ομοιότητες και εσωτερικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το SST-ST2000-PT που παρουσιάστηκε στην Computex δεν παρουσίασε το λογότυπο SilverStone, γεγονός που μπορεί να υποδηλώνει ότι το PSU βρίσκεται ακόμη σε ανάπτυξη. Παρόλα αυτά είναι πολύ πιθανό ότι θα είναι διαθέσιμο το επόμενο τρίμηνο. Όσο για την τιμή του, ένα 2 kW 80Plus Platinum PSU δεν πρόκειται να είναι φθηνό, αλλά αν χρειαστεί να τροφοδοτήσετε ένα overclocked extreme workstation, ή ένα cryptomining σύστημα τότε σίγουρα αυτό θα είναι αρκετό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS