ΑρχικήinetΗ Apple μάλλον ακυρώνει το λανσάρισμα του iPhone SE 2

Η Apple μάλλον ακυρώνει το λανσάρισμα του iPhone SE 2

Η Apple φαίνεται πως ακυρώνει τα σχέδιά της για λανσάρισμα του iPhone δεύτερης γενιάς, iPhone SE, καθώς η εταιρεία θέλει να επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου στην παλέτα των τριών iPhone που αναμένεται να λανσάρει το 2018. Αυτή περιλαμβάνει τον 5.8 ιντσών διάδοχο του iPhone X, ένα 6.1 ιντσών μοντέλο LCD και ένα Plus-sized iPhone X 6.5 ιντσών.

iPhone

Η εταιρεία θεωρήθηκε αρχικά ότι σχεδιάζει ένα νέο μοντέλο 4 ιντσών παίρνοντας χαρακτηριστικά σχεδιασμού από το iPhone X, όπως η εγκοπή και η οθόνη edge-to-edge.

Η αποκάλυψη αναμενόταν την άνοιξη του 2018, ενώ κάποιοι που γνωρίζουν ισχυρίστηκαν τότε ότι η Apple θα μπορούσε να ανακοινώσει το νέο μοντέλο στο WWDC στις αρχές Ιουνίου.

Δεδομένου ότι δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση σχετικά με το WWDC, εικαζόταν ότι η κυκλοφορία του iPhοne SE 2 αναστέλλεται για το φθινόπωρο, όπου η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και τα άλλα μοντέλα iPhone. Ως αποτέλεσμα, η δεύτερης γενιάς σειρά SE αναμενόταν παράλληλα με τα τρία νέα μοντέλα κινητών που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια έκθεση της Forbes, επικαλούμενη την εταιρεία κατασκευής Olixar, το iPhοne SE 2 δεν είναι πλέον στα σχέδια της εταιρείας, καθώς η Apple παραιτήθηκε από το έργο, προκειμένου να κάνει all-in στα τρία πιο ακριβά και μεγαλύτερα μοντέλα που σχεδιάστηκαν για το φθινόπωρο αυτού του έτους.

Αναφερόμενα επίσης και ως iPhone X Mini, τα δεύτερης γενιάς iPhοne SE έπρεπε να στοχεύσουν σε ένα συγκεκριμένο target που εξακολουθεί να έχει πολλούς φαν. Τα smartphone 4 δεν είναι τόσο συνηθισμένα πια, εξαιτίας της προσέγγισης χωρίς bezel που υιοθετούν οι κατασκευαστές και η οποία τους επιτρέπει να χωρέσουν μεγαλύτερες οθόνες σε μικρότερους σκελετούς, αλλά η Apple ήταν μία από τις εταιρείες που πιστεύεται ότι θα παραμείνει αφοσιωμένη σε αυτό το μέγεθος.

Χωρίς επίσημη επιβεβαίωση, υπάρχει ακόμα η ελπίδα να κυκλοφορήσει το iPhοne SE 2 κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά είναι περιττό να πούμε ότι η Apple δεν διαθέτει πολύ χρόνο για να λανσάρει ένα τέτοιο μοντέλο. Εάν υπάρχει πράγματι μια ευκαιρία για τη δεύτερη γενιά SE να εμφανιστούν στα ράφια, αυτή αναμένεται να είναι το Σεπτέμβριο όταν τα τρία μοντέλα λανσαριστούν.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS