ΑρχικήReviewsThinkPad P52: Laptop θηρίο ανακοίνωσε η Lenovo

ThinkPad P52: Laptop θηρίο ανακοίνωσε η Lenovo

Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι θα υπάρξει κινητό με 8gb ram, όπως ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι θα χρειαστούμε  laptop με 128gb ram. Η Lenovo όμως έκανε αυτό το θαύμα και ανακοίνωσε το Lenovo ThinkPad P52 στο συνέδριο NXT BLD. Το laptop θα πωλείται με 128gb ddr4 ram, 6tb αποθηκευτικό χώρο και θα είναι vr ready (virtual reality ready).

ThinkPad P52 laptop thirio lenovo

Το ThinkPad P52 θα είναι εξοπλισμένο με μια 1080p οθόνη 15.6 ιντσών. Για επεξεργαστή θα χρησιμοποιεί έναν 6-πύρηνο intel Xeon όγδοης γενιάς, και θα συνοδεύεται από μια Nvidia Quadro P3200 κάρτα γραφικών, ένας μάλλον ασυνήθιστος συνδυασμός για φορητή συσκευή, καθώς το βάρος της θα είναι περίπου 2.5 κιλά. Όσον αφορά την συνδεσιμότητα, θα έχει τρεις θύρες USB 3.1, δυο thunderbolt θύρες, μια έξοδο HDMI 2.0, μια mini DisplayPort 1.4, ένα SD card reader, WI-FI, Bluetooth και 4G LTE.

Ποσό όμως θα κοστίζει ένα τόσο δυνατό laptop? Παρόλο που η Lenovo δεν έχει ανακοινώσει την επίσημη τιμή του μοντέλου, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι «τσουχτερή»!

Έχετε υπόψη σας ότι ενώ αυτά θα είναι τα μέγιστα specifications για αυτό το laptop, θα υπάρχουν και κατώτερες συνθέσεις που υπολογίζεται να κοστίζουν περίπου 1.000 δολάρια. Η εταιρία έχει ήδη ανακοινώσει ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα πωλείται με ένα από τα πέντε διαθέσιμα λειτουργικά. 1) Windows 10 Pro for workstations, 2) Windows 10 Pro, 3) Windows 10 Home, 4) Ubuntu, 5) Red hat Linux.

Ενώ ένας μέσος χρήστης δεν μπορεί να αξιοποιήσει στο μέγιστο ένα τέτοιο μηχάνημα, υπάρχουν εξειδικευμένες αγορές που απαιτούν δυνατά mobile workstations όπως το Think Pad P52. Τέτοιου τύπου συστήματα απαιτούνται σε μεγάλα projects AI προγραμμάτων ή παρεμφερή.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS