ΑρχικήUpdatesΤώρα το Android Messages επιτρέπει να λαμβάνετε SMS στο PC σας

Τώρα το Android Messages επιτρέπει να λαμβάνετε SMS στο PC σας

AndroidΕδώ και αρκετούς μήνες, κυκλοφορούσε η φήμη ότι η Google θα παρέχει υποστήριξη web για την εφαρμογή Android Messages. Τώρα η φήμη αυτή επιβεβαιώθηκε και πλέον οι χρήστες Android έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν και να λαμβάνουν SMS και μηνύματα Rich Communication Services (RCS), από την επιφάνεια εργασίας τους.

Η έκδοση web του Android Messages, αναπτύχθηκε με βάση τις γραμμές του Google Allo και θα περιλαμβάνει emojis, αυτοκόλλητα και εικόνες για να προσφέρει μια πλούσια εμπειρία στους χρήστες. Το χαρακτηριστικό αυτό θα ξεκινήσει να λειτουργεί από σήμερα.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Android Messages στο Web;

Για να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα από το desktop ή το φορητό υπολογιστή σας, πρέπει να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Android Messages. Στη σελίδα προορισμού θα δείτε έναν κώδικα QR ο οποίος μπορεί να σαρωθεί κάνοντας κλικ στο νέο μενού ” Messages for Web ” στο τηλέφωνό σας. Το μενού γίνεται διαθέσιμο κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες στην εφαρμογή μηνυμάτων.

Μαζί με το πρόγραμμα Android Messages web client, η Google ανήγγειλε επίσης διάφορες άλλες βελτιώσεις στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας έξυπνης απάντησης, της δυνατότητας αναζήτησης GIF, της δυνατότητας αντιγραφής του OTP με ένα απλό πάτημα και προεπισκόπησης συνδέσμων σε συνομιλίες.

Η κίνηση της Google να μεταφέρει τα μηνύματα και στην πλατφόρμα ιστού, έγινε για να ανταγωνιστεί με τα Whatsapp Web, Facebook Messenger και iMessage της Apple. Επιπλέον, το Google Allo απέτυχε να έχει τη μεγάλη επιτυχία που ήλπιζε η εταιρεία και αυτή η στρατηγική αποσκοπεί στην αναζωογόνηση της θέση της στον τομέα των μηνυμάτων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS