ΑρχικήinetΤο Adobe Scan μετατρέπει επαγγελματικές κάρτες σε επαφές

Το Adobe Scan μετατρέπει επαγγελματικές κάρτες σε επαφές

Εάν περνάνε από τα χέρια σας επαγγελματικές κάρτες συχνά, τότε θα σας ενδιαφέρει η τελευταία ενημέρωση του Adobe Scan, μιας εφαρμογής σάρωσης εγγράφων. Μια τελευταία ενημέρωση που εφαρμόστηκε πριν λίγες ημέρες, επιτρέπει την σάρωση επαγγελματικών καρτών μέσω της κάμερας του κινητού, και την αυτόματη αποθήκευση τους ως νέα επαφή στην συσκευή. Η Adobe δηλώνει ότι αυτό το νέο χαρακτηριστικό είναι εφικτό μέσω της Sensei, AI τεχνολογία της εταιρείας.

Adobe Scan-metatrepei-kartes-se-epafesΧάρη στην πλατφόρμα Sensei, το Adobe Scan μπορεί να αναγνωρίσει μια επαγγελματική κάρτα όταν αυτή τοποθετηθεί μπροστά από την κάμερα του κινητού. Με την χρήση του “save contact” πλήκτρου, η εφαρμογή σαρώνει την κάρτα για όποια πιθανή πληροφορία μπορεί να εντοπίσει, όπως  όνομα και επώνυμο, το όνομα της εταιρείας, διεύθυνση email, τηλεφωνικό αριθμό καθώς και όποια εικόνα βρίσκεται πάνω στην κάρτα, όπως το λογότυπο της εταιρείας.

Επιπλέον το ότι γίνεται χρήση τεχνητής νοημοσύνης σημαίνει ότι η εφαρμογή είναι ικανή να επεξεργαστεί την φωτογραφία που έχει τραβήξει, πριν προβεί σε ανάλυση των στοιχείων που αναγράφονται μέσα της. Έτσι σκιές και παραμορφώσεις μπορούν να αφαιρεθούν καθώς επίσης και τα δάχτυλα που θα φαίνονται να κρατάνε την κάρτα.

Το update του Adobe Scan ανακοινώθηκε παράλληλα με καινούρια εργαλεία δημιουργίας εγγράφων που προορίζονται για χρήση στο Microsoft Office 365. Τα νέα αυτά εργαλεία επιτρέπουν στους χρήστες να μετατρέπουν έγγραφα σε PDF, αλλά και αντίστροφα μέσω της ιδίας εφαρμογής που χρησιμοποιούν.

Στην περίπτωση που περνάνε από τα χέρια σας πολλές επαγγελματικές κάρτες και σας ακούγεται ενδιαφέρουσα η εφαρμογή, μπορείτε να την κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play Store ή του App Store της Apple αντίστοιχα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS