ΑρχικήinetΟ CEO της Microsoft για τη νέα πολιτική συνόρων των ΗΠΑ

Ο CEO της Microsoft για τη νέα πολιτική συνόρων των ΗΠΑ

Ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις του για  τη νέα πολιτική συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών, δημοσιοποιώντας ένα εσωτερικό email που έστειλε πρόσφατα στην εταιρεία.

Το βασικότερο μήνυμα του ήταν ότι όντας ο ίδιος μετανάστης βρίσκει «σκληρή και καταχρηστική» την πολιτική αυτή.

«Η Αμερική είναι ένα έθνος μεταναστών το οποίο έχει την δυνατότητα να προσελκύει ανθρώπους από όλο τον κόσμο για να συμβάλουν στην οικονομία μας, στις κοινότητες μας και στις εταιρείες μας», δήλωσε ο Nadella.

«Είμαστε, επίσης, ένας φάρος ελπίδας για εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο. Αυτό κάνει την Αμερική ισχυρότερη. Θα θέλουμε πάντα να υποστηρίζουμε πολιτικές μετανάστευσης που να προστατεύουν την αξιοπρέπεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα κάθε πολίτη του κόσμου», συνέχισε.Microsoft

Περισσότεροι από 100 υπάλληλοι της Microsoft υπέγραψαν επιστολή νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ζητώντας από την εταιρεία να διακόψει την συνεργασία με την υπηρεσία Immigration and Customs Enforcement (ICE). Ο γίγαντας του λογισμικού κερδίζει περίπου 19 εκατομμύρια δολάρια από συμβόλαια με την ICE.

Ο Satya Nadella εξηγεί ότι παρόλο που η Microsoft έχει συμβόλαιο με την ICE, η εταιρεία δεν προσφέρει προϊόντα που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση αυτής της νέας πολιτικής για τα σύνορα.

“Θέλω να είμαι ξεκάθαρος: η Microsoft δεν συνεργάζεται με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για έργα που σχετίζονται με το διαχωρισμό των παιδιών από τις οικογένειές τους στα σύνορα. Η τρέχουσα δέσμευσή μας στο cloud με την Immigration and Customs Enforcement (ICE) υποστηρίζει τα workloads των emails, του ημερολιγίου, των μηνυμάτων και της διαχείρισης εγγράφων », τόνισε.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS