ΑρχικήgiveawayAshampoo Photo Optimizer 7: Διαγωνισμός SecNews.gr

Ashampoo Photo Optimizer 7: Διαγωνισμός SecNews.gr

Εάν η φωτογραφία είναι αυτό που σας εκφράζει ή αν απλώς επιθυμείτε οι φωτογραφίες σας να δείχνουν υπέροχες, τότε αυτό που χρειάζεστε είναι το νέο Ashampoo Photo Optimizer 7, ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, απλό στη χρήση του και με γρήγορη πρόσβαση σε κάθε δυνατότητα που προσφέρει. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να αποκτήσετε μια από τις άδειες χρήσης που προσφέρει το Secnews.gr σε 6 τυχερούς αναγνώστες. (Οι νικητές του διαγωνισμού)

Photo Optimizer

[su_box title=”Διαδικασία Συμμετοχής” box_color=”#d4dabb” title_color=”#103a13″ radius=”0″]Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό αφήστε το σχόλιό σας στο comment section που ακολουθεί.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατόπιν κλήρωσης, την Κυριακή 24 Ιουνίου, και θα ενημερωθούν στο email που θα δηλώσουν κατά τη συμμετοχή τους. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν και στο παρόν post.[/su_box]

Το Phοto Optimizer 7, είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να βελτιώνει οποιαδήποτε εικόνα, ανεξάρτητα από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραβήχτηκε.  Προσφέρει αυτόματη βελτιστοποίηση των εικόνων σας, με ένα μόνο κλικ εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μία ή περισσότερες εικόνες. Με τον τρόπο αυτό έχετε εκπληκτικές φωτογραφίες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Η μαζική επεξεργασία θα σας επιτρέψει να βελτιστοποιήσετε εικόνες από διάφορες πηγές ή μεγάλους φακέλους χωρίς να χρειάζεται να επεξεργαστείτε κάθε εικόνα ξεχωριστά.

Οι περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, έχουν την τάση να εισάγουν ένα μπλε χρώμα στις φωτογραφίες, που τις κάνει να φαίνονται πιο θαμπές. Με το Photo Optimizer 7 αυτό δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα, καθώς η εξισορρόπηση λευκού και η επεξεργασία αντίθεσης που εφαρμόζει κάνουν τις φωτογραφίες σας πιο ζωντανές από ποτέ. Οι φωτογραφίες προσώπων γίνονται επίσης καλύτερες με τη χρήση εργαλείων για την αφαίρεση των κόκκινων ματιών, τη λεύκανση των δοντιών και την διόρθωση των μικρών ατελειών.

Για να μοιραστείτε ή να δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες σας, δεν έχετε παρά να διαλέξετε μία από τις επιλογές που προσφέρει το Photo Optimizer ή ακόμα και να εκτυπώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.

Ωστόσο αν θεωρείτε ότι η αυτόματη βελτιστοποίηση δεν είναι αυτό που επιθυμείτε για τις φωτογραφίες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα 12 εργαλεία που προσφέρει το πρόγραμμα και να δημιουργήσετε μοναδικές φωτογραφίες που θα ταιριάζουν στα γούστα σας.

[su_box title=”Οι 6 τυχεροί που κερδίζουν από μια άδεια χρήσης για το Ashampoo Photo Optimizer 7 είναι οι:” box_color=”#f5f8ea” title_color=”#103a13″ radius=”0″]1.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑΣ
2.Thanasis
3.Andreas
4.Marios Mariakos
5.Avkasis
6.Billy
[/su_box]

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS